ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΚΑΤΗ

Ελάτε, Μόνο Όλοι Μαζί θα Αναδιευθετήσουμε τον Κόσμο


Αδελφοί μου, Αδελφές μου

Ο κύκλος έχει κλείσει. Παραμένουμε στο σημείο της έναρξης του νέου που αν δεν τον εκκινήσουμε θα γίνει το σημείο ολέθρου, σημείο συνεχούς θανάτου γιατί ο κόσμος που πιστεύουμε πως ζήσαμε είναι νεκρός. Ένα ψεύδος που φυτοζωούσε μέσα στις ελπίδες που φαντασιωνόμασταν, χωρίς να βλέπουμε, να ακούμε, καλά εκπαιδευμένοι και τροποποιημένοι. Και ακριβώς τούτο είναι που δίνει τη μοναδικότητα της ύπαρξής μας. Δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα παράκαμψης. Και ό, τι ακολουθήσουμε θα αποδοθεί όχι μόνο σε εμάς αλλά και στα παιδιά μας, στα παιδιά τους, στα παιδιά των παιδιών τους.

Στρέψτε το βλέμμα στα στοιχεία γύρω σας. Δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα, δηλητηριασμένα νερά, φαρμακωμένη γη, αποψιλωμένη. Καμία δυνατότητα ανάνηψης μέσα από το σύστημα. Στρέψτε το βλέμμα στους γύρω σας. Συνάθροιση άσχημη, αηδιαστική, φθονερή άδικη, εκβιαστική, εγκληματική. Ένας κόσμος που πράττει τα πάντα για μια υποτιθέμενη ασφάλεια που δεν είναι παρά η καταστροφή του ίδιου. Στρέψτε το βλέμμα στον εαυτό σας. Διαφέρει σε κάτι από τον κόσμο γύρω; Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας καλό, αλληλέγγυο, προοδευτικό. Μα όταν αυτό εδραιώνεται στην αδικία, την εκμετάλλευση, το έγκλημα, δεν μπορείτε να διαχωριστείτε από αυτά. Στρέψτε το βλέμμα στα πόδια σας. Πού πατάτε; Πού βρίσκεστε; Αποκοπήκατε από τη Μητέρα σας, τη Γη, σας δίδαξαν να τη βλέπετε σαν ένα αντικείμενο προς εκμετάλλευση, προς απόδοση, προς απομύζηση. Μήπως ο σκοπός σας είναι αγαθός; Αν ήταν, η υπερπαραγωγή δε θα άφηνε ούτε έναν άνθρωπο να πεθάνει από ασιτία. Αντί αυτού, εκατομμύρια αφανίζονται. Ή μήπως το καλό και αγαθό προέρχεται από τις δολοφονίες που μαστίζουν τον κόσμο ή τις σφαγές των πολέμων με τα όπλα τα οποία συνεχίζετε να εξελίσσετε και να εμπορεύεστε στην αλλαζονική κυριαρχία του εαυτού στην φαντασίωση της οποίας ονομάζετε τους εαυτούς σας εξελιγμένους και πολιτισμένους;


Μιλάτε για έναν καλύτερο κόσμο ξεπερνώντας κάθε αλλαζονία.
Ο εγωκεντρισμός σας έχει απωλέσει κάθε όριο το οποίο ο νους κάποτε έθετε. Μήπως πλέον δεν υπάρχει νους; Είστε οι πλάστες του σύμπαντος και ο κόσμος ένα αντικείμενο που υπόκειται σε κάθε μεταβολή που επιθυμείτε να του αποδώσετε για όλο και μεγαλύτερη επιβολή, κέρδος, κυριαρχία; Λησμονήσατε πως είστε μέρος του; Δεν είστε έξω και πάνω από αυτόν αλλά μέσα, οργανικά μέλη του. Και δε βρίσκεστε σε ένα σεληνιακό σαλέ διασκεδάζοντας με πειράματα με τον κόσμο της Γης, με την ίδια τη Γη, τη Μητέρα σας, Μητέρα όλων των όντων. Γιατί όλα είναι Ένα και όλα με την ίδια ενέργεια και δύναμη. Είστε μέρος του κόσμου, φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό όπως και οτιδήποτε υπάρχει. Σπάζοντας την ένωσή σας με τον κόσμο του δώσατε την ακοσμία καθώς αποκοπήκατε από αυτόν σαν μέρος του. Και η αποκοπή αυτή είναι φαντασιακή διαφορετικά δε θα λαμβάνατε όλα τα επώδυνα αντίκτυπα των δράσεών σας.

Επιθυμείτε λοιπόν έναν καλύτερο κόσμο; Για να είναι καλύτερος δεν θα πρέπει να έχει ίχνος από τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά του σημερινού, αυτού που συντηρείτε και τροφοδοτείτε και που θα αναβαθμιστεί με τα ίδια χαρακτηριστικά και τρόπους κάνοντάς τα ακόμα χειρότερα.

Στραφείτε στους εαυτούς σας και αναθεωρήστε τους με το μοναδικό αλάθητο κριτήριο, το παγκόσμιο
καλό, όχι την ιδέα που δεν περιέχει εσάς, αλλά το δικό σας καλό, του κάθε αδελφού, του μοναδικού, που δεν μπορεί να εδραιωθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στην επανένωση με τη Μητέρα Γη. Δείτε στους εαυτούς σας όλα αυτά που σας απωθούν γύρω σας και αφαιρέστε τα. Και αυτή είναι η αρχή της πραγματικής αλλαγής που τόσο επιθυμείτε. Γιατί ο κόσμος θα αλλάξει μόνο αν ο καθένας αλλάξει τον εαυτό του. Πηγαίνετε σε ένα μέρος μακριά από τον ανθρώπινο χώρο. Δε θα βρείτε τόπο που να φανερώνει την κακόβουλη δράση σας περισσότερο. Γιατί θα βρεθείτε σε ένα χώρο υπέροχο, τον παράδεισο που πολυθρυλείτε. Και είναι αυτός εκεί γιατί δεν βρίσκεστε εσείς εκεί. Παρατηρήστε τα μέρη που ζείτε και θα αντιληφθείτε τι κάνατε με την αποκοπή σας από τη Μητέρα Γη. Αφαιρέσατε την αέναη δύναμη που σας παρέχει και συντηρεί καταλήγοντας τα παράσιτά της.

Εσείς, το υπερβαίνον τα άλλα, πλάσμα της δημιουργίας, το χαρισματικό, το μόνο που η πράξη του συμβαδίζει με το πνεύμα, ο φροντιστής της Μητέρας Γης, ο προστάτης της συνέχειάς της, απαρνηθήκατε το πνεύμα, γίνατε οι φονείς της, οι φονείς σας. Και η Μητέρα μπορεί να απολαμβάνει καταστρεπτικές συνέπειες από εσάς, όμως θα αναδομηθεί ακόμα κι αν αυτό κρατήσει εκατομμύρια χρόνια, όπως έχει ξαναγίνει στο βάθος του χρόνου, μόνο που εσείς δε θα είστε για να το ζήσετε. Αυτό το αλλαζονικό ψευδοκυρίαρχο πλάσμα δε θα υπάρχει πια και η ζωή θα λάμψει και πάλι.

Όμως αν αποβάλλετε από τους εαυτούς σας ό, τι κακό ανιχνεύετε τότε μπορεί να γίνεται λόγος για
αλλαγή; Όχι γιατί εσείς παραμένετε οι ίδιοι. Δεν πρόκειται λοιπόν για αλλαγή όπως συνηθίζεται να λέγεται παρά μόνο για Την Επιστροφή. Η απογύμνωση από όλα τα επίκτητα βάρη στα οποία εκπαιδευθήκατε και τα οποία φορτωθήκατε δεν είναι αλλαγή αλλά επιστροφή στον αληθινό σας εαυτό. Επιστροφή στον άνθρωπο, το τέκνο και φροντιστή της Μητέρας Γης, της Ζωής.

Επιστρέψτε λοιπόν τώρα. Περιθώρια αναμονής δεν υπάρχουν. Για πάρα πολλά χρόνια η δικαιολογία της συνέχισης αυτού του απαράδεκτου κόσμου ήταν το χρυσωμένο χάπι που σας έδιναν και δίνουν ακόμα εκείνοι, οι κερδολάγνοι της αδικίας, της διαφθοράς, του εγκλήματος, της κυριαρχίας. Και αυτό το χάπι συνοδεύεται πάντα από ένα σημείωμα οδηγιών που σας πληροφορεί πάντα πως οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται μόνο εκ των έσω του συστήματος.

Μα σκεφθείτε, δεν είναι απόλυτα φυσικό να ακολουθούν πάντα αυτή τη φαρμακευτική αγωγή; Ποιούς υπηρετεί η επίσημα καταχωρημένη επιστήμη; Εσάς ή μήπως Εκείνους; Ποιούς η ιατρική; Ποιούς η Φυσική; Τα Μαθηματικά; Η Φιλοσοφία; η Κοινωνιολογία; Η Ψυχολογία; Εκείνους, αποδίδοντας σε εσάς ανούσια ψυχία ψευδούς προόδου. Γιατί πάντα όταν η δράση για αλλαγή γίνεται εκ των έσω, τότε πάντα ρυθμίζεται από εκείνους που κρατούν υποχείρια τα κανονιστικά εκτρώματα που ονομάζονται κανόνες και νόμοι. Και η ρύθμιση περιλαμβάνει όχι μόνο τη χειραγώγηση αλλά και τον τρόπο απομάκρυνσης κάθε αιτίου ανισορροπίας, το οποίο ουσιαστικά ανατίθεται μέσω της χειραγώγησής σας σε εσάς τους ίδιους, τους μόνιμους εκτελεστές εντολών. Κάθε τι που πιστεύετε πως μπορείτε να επιτύχετε εκ των έσω δεν είναι παρά μία ακόμα κλειδαριά ασφαλείας για εκείνους στην παραμονή της ισχύος και για εσάς στη δουλεία. Έτσι τα πάντα μένουν ως έχουν και ο κόσμος μένει πάντα ίδιος.

Λοιπόν όχι αγαπητοί μου. Η επιστροφή γίνεται μόνο αν με ένα άλμα βρεθείτε έξω από το σύστημα του
κόσμου της αδικίας και του πόνου, της εκμετάλλευσης και του εγκλήματος, γιατί όσο είστε μέσα, ό, τι και να πιστεύετε, ό, τι και να κάνετε, εσείς τον συντηρείτε, του χαρίζετε διάρκεια αφαιρώντας από τη ζωή σας και αποδίδοντάς την σε αυτόν. Μόνο απ' έξω η δύναμή σας θα έχει το αντίκτυπό της μέσα. Είναι αδύνατον να επιλυθεί ένα  πρόβλημα αν η επίλυση επιμένει στον τρόπο δημιουργίας και ύπαρξής του. Μόνο έξω από αυτόν θα κατανοήσετε πραγματικά και θα εμφανίσετε την  ιστορική σας ύπαρξη. Κι έτσι αφαιρείτε από τον κακόβουλο κάθε δυνατότητα να υπάρχει, γιατί τότε υπάρχετε εσείς. Κυρίαρχος υπάρχει μόνο όταν υπάρχει σκλάβος και εγκληματίας μόνο όταν υπάρχει θύμα.

Αγαπητοί μου, η επιστροφή στον εαυτό σας είναι η επανένωση με το Όλο, με τη Μητέρα Γη που συνεπάγεται το άλμα που θα σας  φέρει εκτός συστήματος. Και η έξοδός σας δεν είναι παρά η κατάργηση του τελευταίου καθώς θα διαλύεται μη έχοντας πλέον σημεία στήριξης.

Μην τρομάζετε. Γιατί να είστε τρομαγμένοι όταν έχετε αποβάλλει κάθε κακό το οποίο εντοπίσατε γύρω σας και έπειτα στον εαυτό σας; Αποβάλλοντας τα κακά γίνατε φορείς του καλού και αγαθού και όχι μόνοι όπως πριν αλλά ενωμένοι με κάθε τι υπαρκτό, με το είναι του κόσμου, την αέναη δύναμη της ζωής.

Μην αναρωτιέστε τι θα κάνετε, πώς θα προχωρήσει σε αυτό ο κόσμος της επιστροφής. Δεν πρόκειται για κάτι νέο αλλά για την αρχή της ύπαρξης που απλά και μόνο πέρασε στη λήθη. Και αυτός ο κόσμος είστε εσείς οι ίδιοι που έχοντας πετάξει από πάνω σας όλα τα σκουπίδια που είστε φορτωμένοι θα έχετε ξαναβρεί τις ρίζες σας, την αληθινή δύναμή σας. Εσείς, οι άνθρωποι, οι κηπουροί της Γης, οι φροντιστές της, το μόνο που έχετε είναι να ξαναβρείτε τη λησμονημένη σας ένωση με την ύπαρξη. Όλα τα άλλα έπονται είναι τα αποτελέσματα της σχέσης σας με τη Γη και της θέσης σας σε αυτή. Μέχρι τώρα εκπαιδευτήκατε να θεωρείτε τη Μητέρα σας ως κάτι ξένο, αλλότριο υποχείριο εκμετάλλευσης. Δυστυχώς σας απεκρύφθη πως είστε κι εσείς ένα από τα μέλη της και μάλιστα το μοναδικό πνευματικό της δημιούργημα, αυτό που η εκπλήρωση του σκοπού της θέσης του, είναι η προσοχή και η φροντίδα της στη συνέχεια της ζωής. Και ο τρόπος και τα όρια δεν τίθενται από ένα μέλος αλλά από το Όλο. Γιατί η Γη είναι γεμάτη ζωή, και γι' αυτό εξακολουθείτε να ζείτε παρά τα δεινά που της έχετε προξενήσει. Αγαπώντας την όμως όπως και κάθε τι που υπάρχει σε αυτή αγαπάτε εσάς τους ίδιους. Φροντίζοντάς την, με οδηγό εκείνη, φροντίζετε εσάς. Γιατί η Γη, ολοζώντανη, σφύζοντας από ζωή, αποβάλλει τα παράσιτα και αναδημιουργείται. Και εδώ το πόσο θα κρατήσει η αναδημιουργία δεν έχει λόγο αφού η ζωή είναι αέναη, είτε ο άνθρωπος ζει, είτε όχι. Μην εκπλήσσεσθε λοιπόν για ό, τι συμβαίνει γύρω σας, είναι ενδεικτικό του τέλους τη παρασιτικής ύπαρξης, το τέλος του ανθρώπου ο οποίος κατέληξε απόβλητος της Γης. Απόβλητος της Ζωής αφού μόνο το θάνατο μπορεί πλούσια να αποδίδει, αυτόν και λαμβάνει.

Σκεφτείτε, τους ανθρώπους που κάποτε δε στοίβαζαν υλικά για να έχουν περισσότερα αλλά χρησιμοποιούσαν μόνο όσα τους ήταν αναγκαία για να ζουν. Γιατί η Γη έχει πολλούς που πρέπει να ζήσουν. Κι αν εσείς στοιβάζετε όλο και περισσότερα, το κάνετε μόνο για να κατέχετε πιο πολλά, όχι για τους άλλους που λιμοκτονούν. Έτσι ανέχεστε σήμερα η υπερπαραγωγή να συμβαδίζει με την ασιτία και την αδυναμία επιβίωσης. Κλείνετε τα μάτια ή απλά αλλάζετε κανάλι. Κλείνεστε στο μικρόκοσμό σας που γίνεται όλο και πιο μικρός πιστεύοντας πως θα επιβιώσει όταν ο κόσμος διαλυθεί. Δε δίνετε το χέρι σας στον συνάνθρωπο και αν κάποια δράση σας εμφανίζεται έτσι, δεν αποτελεί παρά ένα εσκεμμένο και προσχεδιασμένο ψεύδος του συστήματος προς την επίτευξη των δόλιων στόχων του.

 Σκεφθείτε όμως:

- Χρειάζεται να κατέχεις όταν κάθε στιγμή μπορείς να έχεις ό, τι κι αν θελήσεις;

- Χρειάζεται να προστατεύεσαι με τοίχους, σιδερένια κάγκελα, κυκλώματα προστασίας, κλειδαριές, λουκέτα, φονικά σκυλιά όταν δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει ό, τι έχεις και όλοι το γνωρίζουν;

- Χρειάζονται νόμοι που να ορίζουν ποινές, ή δικαστήρια που να κρίνουν όταν δεν υπάρχουν παραβάτες και αδικία;

- Χρειάζονται όπλα για να σε προστατεύουν όταν δεν υπάρχουν εχθροί, όταν όλοι είναι αγαπημένοι, αδελφοί, αδελφές;

- Χρειάζονται κυβερνήσεις που να ορίζουν στόχους άσχετους με εσένα παρά μόνο για εκείνους, να σε καθοδηγούν, να σε χειραγωγούν όταν δεν υπάρχουν κουρτίνες, όταν όλα είναι ξεκάθαρα, φανερά αληθινά;

- Χρειάζονται θρησκείες με κανονιστικούς όρους όταν ο σκοπός για τον οποίο υπήρξαν ήδη πραγματοποιήθηκε;

- Χρειάζονται τεράστια συγκροτήματα υπερπαραγωγής καταναλωτικών αγαθών. όταν όλοι έχουν ό, τι χρειάζονται, γελούν, είναι ευτυχισμένοι;

Δεν χρειάζεται κάτι από όλα αυτά αν η Επιστροφή που σημαίνει την Επιστροφή στον πραγματικό άνθρωπο έχει ιστορική ύπαρξη. Επιστροφή στη Μητέρα Γη δε σημαίνει τίποτε άλλο από Επιστροφή στον Εαυτό, στο Είναι. Τη Λαμπερή και Αψεγάδιαστη Ζωή στην αγκαλιά και τη φροντίδα της Δημιουργίας.  

Π. Ξένος

Εκπαιδευτικός Π.Ε., Θεολόγος

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

WE ARE LEAVING...GOING HOME

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ