ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 Ένα μήνυμα αγάπης στους εκπαιδευτικούς

6/2/23


Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου εκπαιδευτικοί διαιωνίζετε το "πάντα έτσι ήταν¨ σε "πάντα έτσι θα είναι" ως το πιστό ποίμνιο της νεοταξικής  καμπάλ. Μετέχοντας στην επιταχυνόμενη στο μέγιστο πλέον χρονογραμμή της, συνυπογράφετε στην τρομολαγνεία η οποία διασπείρεται συνεχώς στον κοινωνικό χώρο. Αγωνίζεστε δείχνοντας ένα στόχο στο παγόβουνο μέσω των συλλόγων αλλά τους ακούτε μόνο στα θέματα που πιστεύετε πως σας συμφέρει,  ενώ συνεισφέρετε τα μέγιστα στην ενδυνάμωση της μάζας του κάτω από το νερό. Σας ενδιαφέρει η αξιολόγηση και αγωνίζεστε κατ' αυτής ουσιαστικά ενισχύοντάς την, ενώ ταυτόχρονα μετά την εμπειρία της μαζικής αποτυχίας των τηλεμαθημάτων στην Π. Ε. τα 2 προηγούμενα χρόνια και όχι μόνο, αλλά και όλων όσων εμφανίστηκαν ως αποτελέσματα στη διαδοχή των συμβάντων, επαναλαμβάνετε το ίδιο μοτίβο του ποιμνίου. Θυσιάζετε ακόμα και την μέρα αργίας σας την Κυριακή, στην διαδικτυακή απαίτηση της ελίτ ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε ALERT τρόμου για την παύση των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων και οι ανεμβολίαστοι συνεχίζουν την τιμωρία των ράπιντ τεστ αλλά όλα αυτά δε σας αφορούν. Δε σας αφορά η κοινωνική διάκριση, ο κοινωνικός διαχωρισμός που εφαρμόζεται συνεχώς και ήδη έχει οδηγήσει στην απομόνωση ενός ευκολόχρηστου πλέον υποτελούς για το σύστημα. Όπως δε σας αφορά η συνεχής μείωση της έκτασης του τελευταίου πνεύμονα της γης, του Αμαζονίου, η πλήρης καταστροφή των δένδρων σε πλανητικό επίπεδο, όπως και η καταστροφή του ζωικού βασιλείου της γης, ο αφανισμός των ζώων, το ψήφισμα στην εφαρμογή της λειτουργίας της έξυπνης πόλης, το στρώσιμο με πλακάκια των δρόμων γύρω από τις πλατείες που προετοιμάζει την ελεγχόμενη έξοδό σας από το σπίτι, ούτε σηκώνετε το βλέμμα να δείτε τις κάμερες ακριβώς πάνω από τους πεζόδρομους, ο εμβολιασμός των ζώων που τρώτε, που συντελώντας στον αφανισμό τους θα οδηγήσει άμεσα στην εφαρμογή της συνθετικής τροφής, ο επιζητούμενος αποκλεισμός από το φυσικό περιβάλλον και ο εγκλεισμός στον αστικό χώρο ως χώρος πλήρους επιτήρησης και όλα όσα καταιγιστικά πλέον συμβαίνουν εδώ και τώρα. Πιστεύετε πως έτσι είστε ασφαλείς. Όχι αγαπητοί μου όσο διαιωνίζετε την προσπάθεια για ασφάλεια ουσιαστικά ενισχύετε την ανασφάλεια.  Το μόνο που κάνετε είναι διαιωνίζετε το θάνατο στη γη συνυπογράφοντας αυτή τη στιγμή την ολική καταστροφή των παιδιών, της μοναδικής ελπίδας του κόσμου. Γιατί θάνατος δεν είναι η παύση της εκδήλωσης της ζωής ως γήινη ύπαρξη αλλά ο συνεχής θάνατος της ύπαρξης στη χρονικότητα, της παρένθεσης της ζωής. Ό, τι και να κάνετε, ό, τι κι αν σας αποδίδει ο έντεχνα εκπαιδευμένους νους σας,  δεν είστε παρά μεταβλητές έτοιμες προς αποσύνθεση στον αποσυνθετητή της καμπάλ, στην επίτευξη της ιδέας της.

 Όμως δεν έχετε χάσει ακόμα, τη γονιδιακή σας υπόσταση. Τολμήστε να ακούσετε, να δείτε και αυτό θα σας ελευθερώσει θα σας βγάλει από το διφορούμενο μονοπάτι του «ναι μεν αλλά», μην είστε συνέχεια με το ένα πόδι στο τρένο και το άλλο στην πλατφόρμα που οδηγεί στην πλήρη αποκοπή του πραγματικού είναι σας. Ακούστε και δείτε, νιώστε και η αλήθεια θα σας αγγίξει, θα σας δώσει το σταθερό βήμα γνωρίζοντάς σας ποιοι πραγματικά είστε και ποια είναι η πραγματική θέση σας στη συμπαντική δημιουργία. 

Και οι στίχοι ενός τραγουδιού πριν 39 χρόνια περίπου δείχνουν πως πάντα έτσι ήταν και σήμερα έτσι είναι. Ακούστε λοιπόν το τραγούδι με σώμα και νου ενωμένους εδώ τώρα, και θα νιώσετε την επιθυμία του πραγματικού εαυτού σας να σας ζητά να αναπνεύσει, να υπάρξει. 

So, let the children lose it, let the children use it, let all the children boogie

         STARMAN DAVID BOWIE


Π. Ξένος

Εκπαιδευτικός Π.Ε., Θεολόγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

WE ARE LEAVING...GOING HOME

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ