ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 Το Τέλος του Δευτέρου Επιπέδου

13/6/2021

Τέλος σημαίνει την ολοκλήρωση του σκοπού. Mε τη μεσολάβηση αρκετών κειμένων τα οποία αναρτήθηκαν στη ΝΕΚΥΙΑ από τον Aπρίλιο του 2020, αποκαλυπτικών της παγκόσμιας δολοφονίας, καταγράφεται στο παρόν κείμενο η αναφορά στην επαληθευσιμότητα όσων προαναγγέλθηκαν που αφορούσαν την εκτίμηση και την προώθηση των δράσεων οι οποίες διαφαίνονταν στα συμβάντα για το χρονικό διάστημα ενός περίπου έτους, ονομαζόμενου Το Δεύτερο Επίπεδο, της χρονικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2020 ως τον Ιούνιο 2021.

Όπως ακριβώς διατυπώθηκε στο αναδημοσιευμένο κείμενο «Πανδημία ή Πανδήμευση» με πρώτη δημοσίευση 28 Ιουλίου του 2020 και αναδημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2020 και το οποίο παρουσιάζει μια συνολική εκτίμηση του τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στο εξής, φθάσαμε στο τέλος του χαρακτηριζόμενου Δευτέρου Επιπέδου έχοντας επαληθευθεί όλα όσα αναφέρθηκαν τότε.  Όσον αφορά στη συγκεκριμένη δημοσίευση, ήταν απλά εμπλουτισμένη στην αναδημοσίευση με διάφορα στοιχεία όπως οι συνταγματικές αλλαγές ή κάποιες επιστημονικές απόψεις, συμβάντα τα οποία επιβεβαίωναν την ερμηνεία της δημοσίευσης περί των τεκταινομένων. Βέβαια υπήρξαν και άλλες αναφορές στα συμβάντα όπως στη «Ρομφαία Πυρός» με πρώτη δημοσίευση 18 Ιουνίου και αναδημοσίευση 9 Ιουλίου 2020 όπου το κείμενο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού δημοσιεύεται με την παράλληλη ομιλία του Μ. Γκέϊτς η οποία λόγω της εμφανέστατης επικινδυνότητάς της απεσύρθη μετά από δύο μήνες από το δίκτυο και στην οποία ο ομιλητής δήλωνε περί της αναγκαιότητας της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού και το ρόλο που θα παίξει στη μείωση αυτή ο εμβολιασμός όλων, ο οποίος θα αποβάλλει κάθε προβληματικό οργανισμό ώστε στο τέλος να επιβιώσουν οι απολύτως υγιείς οργανισμοί έχοντας μειώσει τον πληθυσμό στο 1,5 δισεκατομμύριο με αποτέλεσμα να γίνεται πλέον λόγος για βιώσιμη συνέχεια με την επανεκκίνηση του συστήματος. Στην παραπάνω δημοσίευση δεν αφαιρέθηκε επίτηδες ο σύνδεσμος που πλέον οδηγεί σε ένα βίντεο το οποίο αναφέρεται ως μη διαθέσιμο μετά το κλείσιμο του συγκεκριμένου λογαριασμού, ως μία πικρή ανάμνηση αποδεικτική πως συνωμότες είναι οι κυβερνήσεις εντολοδόχοι που υπάγονται στην κυρίαρχη ελίτ της παγκόσμιας Ισχύος και όχι οι καλούμενοι συνωμοσιολόγοι οι οποίοι απλά παρατηρούν, κρίνουν και ερμηνεύουν ανεξαρτήτως και κατά το δοκείν. Όμως αν κάποιος θέλει να ανατρέξει στην ομιλία που προαναφέρθηκε μπορεί μέσω του τύπου καθότι η ομιλία έχει δημοσιευθεί.

Συνοψίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δευτέρου Επιπέδου στις μέρες μας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε επακριβώς τα λεχθέντα δια της αναφοράς αυτών καθότι επίκειται η είσοδος στο Τρίτο Επίπεδο με τη λήξη του οποίου θα εισέλθουμε στη διαδικασία της οικονομικής επανεκκίνησης της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι ήδη ξεκάθαρα και που η έναρξη των δημοσιοποιήσεων που την αφορούν θα ενεργοποιηθεί ήδη από τα πρώτα στάδια του Τρίτου Επιπέδου δηλαδή τα μέσα Νοεμβρίου 2021 για να ολοκληρωθεί όπως έχει ήδη διατυπωθεί τον Ιούνιο του 2023. Και έχει τονιστεί στα κείμενα της ΝΕΚΥΙΑ πως ο Ιούνιος του 2023 επικυρώθηκε αντί άλλων χρονικών σημείων καθότι η γνωστή Αποκάλυψη του Ιωάννου αποδεικνύεται το καλύτερο σενάριο για την παγκόσμια επανεκκίνηση καθώς τα τρεισήμισι χρόνια τα οποία αποδίδει στην αλλαγή του συστήματος έχουν ήδη κατοχυρωθεί συνειδησιακά ως ήδη τετελεσμένα από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, κάτι το οποίο κάνει πολύ ευκολότερη την αποδοχή των συμβάντων. Ταυτόχρονα η αποδυνάμωση και ο εξευτελισμός των θρησκειών και μάλιστα του ορθόδοξου χριστιανισμού παραπέμπει στον μονόδρομο επιβίωσης στην ακολουθία του συστήματος, αποκόβοντας όσα έπονται των τρεισήμισι χρόνων με την καταστροφή η οποία επακολουθεί στην Αποκάλυψη.  Η πιστή εφαρμογή αυτού του κινηματογραφικού τρόπου χρήσης της Αποκάλυψης αποδίδει όλα τα ζητούμενα ήτοι την αναγνώριση του θαυμαστού επιστημονικού επιτεύγματος, την εμφάνιση εκείνου, του σωτήρα αρνίου – θηρίου, ο οποίος προσφέρει τη σωτηρία στην ανθρωπότητα, την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών καθώς η φωτιά κατεβαίνει από τον ουρανό, την αποσάθρωση και μεταστροφή των ανθρώπων σε άβουλες ψηφιακές συσκευές και βέβαια των εγκληματιών για το μεγάλο μέρος του πληθυσμού εκείνων οι οποίοι δεν δέχονται να τηρήσουν τις εντολές του σωτήρα –  θηρίου. Η διάρκεια των τρεισήμισι ετών για το συμβολισμό της  οποίας έχει γίνει λόγος σε κείμενα του παρελθόντος χρόνου στη ΝΕΚΥΙΑ ( Αποκάλυψη Ιωάννου. Γιατί Τώρα;, Το Θηρίον και ο Προφήτης, Η Γυνή και ο Δράκων), είναι πολύ εξυπηρετική καθότι μεγαλύτερη χρονική διάρκεια της μεταβολής όπως πέντε, επτά ή δέκα έτη όπως ήταν τα αρχικά σενάρια, θα μπορούσαν να επιφέρουν ζητήματα επικινδυνότητας στην ισορροπία του συστήματος και των ζητουμένων. Έτσι μπορεί να γίνει κατανοητή και η ταχύτητα η οποία χαρακτηρίζει την εφαρμογή των εντολών και όλοι οι τρόποι οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην απόλυτη χειραγώγηση του πληθυσμού και οι οποίοι μπορούν με έναν όρο να χαρακτηριστούν διαβολές τουτέστιν ψεύδη, συκοφαντίες, απάτες. Αυτοί, νομιμοποιούνται βίαια και με την πολλαπλότητα των εσκεμμένων αντιφάσεων που οδηγούν σε πλήρη σύγχυση, γίνονται αποδεκτοί από τη μεγάλη μάζα, από το ίδιο τους το είναι, το οποίο δεν εκφράζει παρά τη στυγνή βία της κυρίαρχης εξουσίας.

Οι δράσεις στα συμβάντα του Δευτέρου Επιπέδου τα οποία έχουν εκτεθεί και προερμηνευθεί στο προαναφερθέν κείμενο και με τις οποίες εισάγεται το Δεύτερο Μεσοδιάστημα, η δεύτερη περίοδος χαλάρωσης προς αποφυγή μαζικών αντιδράσεων οι οποίες αρχίζουν να εμφανίζονται, αλλά και προετοιμασίας για την έναρξη του Τρίτου Επιπέδου, θα πρέπει να γίνουν κατανοητές ως τρόποι μάθησης καθώς η χρόνια παραμονή σε έξωθεν δράση και ο τρόπος αντιμετώπισής της αποτελεί την εκπαίδευση στην αποδοχή. Πολύ εύκολα και γρήγορα τα παιδιά εκπαιδεύτηκαν στην επίδειξη του αποτελέσματος των σελφ τεστ για την είσοδό τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οικειοποιούμενα άμεσα τον τρόπο αυτό, ακόμα και αν ο επιτηρητής στην είσοδο δεν το ζητά ενώ αυτά επιμένουν να το επιδεικνύουν, έχοντας ταυτίσει την ύπαρξή τους με αυτό, που σημαίνει πως χωρίς την επίδειξη δεν υπάρχουν, είναι ανύπαρκτα. Η βιοανήθικη δράση απέφερε άμεσο αποτέλεσμα στην εκπαίδευση των μαθητών και ακριβώς εδώ διαφαίνεται η ευκολία με την οποία γίνονται αποδεκτά αντισυνταγματικά μέτρα από την πλειονότητα του πληθυσμού. Και εδώ θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η δράση στους ενήλικες όπου γίνεται αποδεκτή διά της βίαιης καταστολής, του φόβου, του πανικού ή των απειλών της επιβίωσης και το πέρασμα των δράσεων αυτών στους ανηλίκους  ως η απλή αποδοχή συγκεκριμένων δράσεων χωρίς την ύπαρξη των παραπάνω. Απλά οι μαθητές το έμαθαν και σε ελάχιστο χρόνο το εκτελούν. Και ακριβώς επειδή δεν είναι δράση που προέρχεται από την ιδιαιτερότητα της βούλησης των γονέων και των εκπαιδευτικών και η οποία λόγω της άμεσης τήρησης από αυτούς θεωρείται ως τετελεσμένη μην αφήνοντας κανένα προσωπικό δικαίωμα στον εφαρμοστή της, η εξουσία που την αποδίδει μετατίθεται στη συνείδηση των μαθητών στο μεταφυσικό επίπεδο της δύναμης η οποία εξουσιάζει χωρίς καμία συζήτηση ό,τι βρίσκεται κάτωθέν της. Και αυτή είναι η αρχή για ό, τι θα επακολουθήσει για τις νέες γενιές  που είναι και η βασική προϋπόθεση της επανεκκίνησης του συστήματος και με αντιπροσωπευτική εικόνα την πλήρη παραφορά του πληθυσμού στην παρουσία και λόγους του Αδόλφου, υπερυψωμένου από το έδαφος της μάζας στη ναζιστική Γερμανία.

Τα χαρακτηριστικά του Δευτέρου Επιπέδου το οποίο διανύουμε ευρισκόμενοι στο τέλος του, και το οποίο προκαθορίστηκε επιτυχώς ακόμα και στη χρονική του διάρκεια, χρονικά δε σημαίνει πως θα πάψουν να υπάρχουν με το πέρασμα στο Τρίτο Επίπεδο αλλά πως θα συνεχίσουν ενώ ταυτόχρονα θα εισάγονται τα χαρακτηριστικά του Τρίτου Επιπέδου. Το Δεύτερο Μεσοδιάστημα κατά την καλοκαιρινή περίοδο του 2021, αποτελεί περίοδο χαλάρωσης και προετοιμασίας για τα όσα θα επακολουθήσουν, όπως ακριβώς έγινε και με το Πρώτο Μεσοδιάστημα, τους καλοκαιρινούς μήνες του 2020, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει χωρίς μαζικές αντιδράσεις παρά μόνο με σποραδικές και ελέγξιμες.

Στα τέλη του Ιουλίου του 2020 εξετέθησαν τα χαρακτηριστικά των δράσεων που η έναρξή τους αναμενόταν το Σεπτέμβρη. Και είχε τονιστεί η μεγάλη αύξηση των θανάτων, η κυριαρχία του φόβου, το μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο θα κυριαρχούσε ο πανικός αλλά και ο εγκλεισμός, το κλίμα του τρόμου και του ελέγχου κάθε κίνησης, την αναδιαμόρφωση της παιδείας με τη χαριστική βολή κατά του δημοσίου σχολείου με την προώθηση του ιδιωτικού τομέα, την πλήρη υποβάθμιση της εγκυκλίου γνώσης στην εφαρμογή των τηλεμαθημάτων, την άστοχη επιθετικότητα η οποία θα επρόκειτο να κυριαρχήσει στα κοινωνικά δρώμενα, την εφαρμογή της ακτινοβολίας 5G με αποτέλεσμα την τοξικοποίηση και υπερευαισθητοποίηση των οργανισμών με την πτώση του ανοσοποιητικού και την προσβολή των πνευμόνων από τον αποδεδειγμένο πλέον βιολογικό εξολοθρευτή «ιό», καθώς η ακτινοβολία αυτή δημιουργεί θύλακες – οιδήματα οι οποίοι πολύ εύκολα με τη χρήση της μάσκας και τη μείωση του οξυγόνου γίνονται ξενιστές του «ιού», την υπερεξάρτηση από τις ηλεκτρονικές συσκευές με αποτέλεσμα παθογόνες οντότητες με ασύστολη επιθετικότητα και αναστολή – καταστολή σκέψης και κρίσης.

Έγινε λόγος για τις συνταγματικές αλλαγές οι οποίες ήδη ενεργές από την περίοδο του Πρώτου Επιπέδου, της Πρόβας (Η Πρόβα), θα ενεργοποιούνταν κατά των ανθρωπίνων αρχών και αξιών εστιάζοντας στο πνεύμα της προσωρινής υποχρεωτικότητας τη μετέτρεπαν σε μονίμως προσωρινή και μάλιστα εστιάζοντας στον εμβολιασμό, στη διαρκή και επαναλαμβανόμενη πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, αποδίδοντάς του μάλιστα την έννοια τους ελευθερίας, μάλλον δε κοροϊδίας, την επιβολή της υποχρεωτικότητάς του στη διαπλοκή των ιδιωτικών χώρων εργασίας και της επιβίωσης των εργαζομένων, την προετοιμασία τήρησης κάθε υποχρεωτικότητας η οποία άρχεται στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας με όλα τα επακόλουθα στην υγεία των τηρητών των εντολών.

Επίσης έγινε λόγος για την κορύφωση της υποχρεωτικότητας – πίεσης προς το τέλος του εγκλεισμού και βέβαια τα αποτελέσματα όλων των παραπάνω σε μία μάζα, όχι κοινωνία πλέον, που χαρακτηρίζεται από την εχθρότητα, το διχασμό, την απομόνωση, τη φοβική ύπαρξη. Όσον δε αφορά στην υγεία η συνεχής χρήση μάσκας, αντισηπτικών, τεστ, οδηγούν σε μολύνσεις, καταβύθιση του ανοσοποιητικού που σε συνδυασμό με την υπερσυσσώρευση θετικών φορτίων λόγω της υπερχρήσης των ηλεκτρονικών συσκευών καταλήγουν στην δημιουργία των υποψήφιων θυμάτων του «ιού».

Όμως τα προαναφερθέντα τα οποία επικυρώθηκαν στην πάροδο του χρόνου δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζουν τη δράση τους στην οικονομική κατάρρευση και μαζική χρεοκοπία, την νομική κάλυψη εργοδοτών, την εξαθλίωση των εργαζομένων στη δημιουργία της χαμηλόμισθης εργατικής τάξης, τη διάλυση κάθε ιδιωτικής προσπάθειας ανάκαμψης, το κλείσιμο επιχειρήσεων, την κατάργηση πολλών επαγγελμάτων που σχετίζονται με την ψυχική αναβάθμιση του ατόμου. Η τηλεργασία που επιφέρει τεράστιο μόχθο στους εργαζόμενους, αποκομίζει τεράστιο κέρδος εργοδότες αφού αποκλείει πάρα πολλές πηγές εξόδων, ενώ τεράστιο κέρδος αποδίδει ταυτόχρονα με άλλο τρόπο στην κυρίαρχη Ισχύ δημιουργώντας απομονωμένους εργάτες - δούλους χωρίς καμία επαφή πλην της οθόνης, με την εργασία να ξεπερνάει κατά πολύ το καθημερινό σύνηθες ωράριο. Εισάγεται δε και η χρήση όλο και περισσότερο του εικονικού χρήματος που όπως τονίσαμε τον Αύγουστο του 2020 θα καταλήξει στη συνεχή μείωση των τραπεζικών καταστημάτων και υπαλλήλων, την απόσυρση του χρήματος και την κατάληξη στον ψηφιοποιημένο υπάνθρωπο  και αυτό μάλιστα ξεκινά στο Δεύτερο Μεσοδιάστημα που ακολουθεί το καλοκαίρι του 2021.

Εν συνόψει των παραπάνω, επαληθευθέντων, η εκπαίδευση στην απομόνωση, την κατάλυση της συλλογικότητας, η αποβολή του ανθρώπινου προσώπου, η πλήρης αδιαφάνεια και μυστικότητα, η ρύθμιση της κοινής γνώμης από τα Μ.Μ.Π., η μη ύπαρξη ενεργών αξόνων οργάνωσης πολιτών, οι πολιτικοί σχηματισμοί ως εντολοδόχοι της παγκόσμιας Ελίτ, δε σημαίνει παρά την σε πλανητικό επίπεδο ολοκληρωτική κυριαρχία της εξουσίας του Βαθέος Σκότους, την Απόλυτη Βία, τον Απόλυτο Ολοκληρωτισμό.

Έχοντας βιώσει όσα προαναφέρθηκαν και επικυρώθηκαν στη διαδοχή των χωροχρονικών συμβάντων εισαγόμεθα στο Δεύτερο Μεσοδιάστημα το οποίο χαρακτηρίζεται από τον όλο και αυξανόμενο διχασμό της κοινωνίας στην αποδοχή ή απόρριψη του εμβολιασμού και ενώ όλο και πληθαίνουν παγκοσμίως τα συμβάντα που αποδεικνύουν πως ο εμβολιασμός συνεπάγεται επακριβώς αυτά που δήλωσε ο Μ. Γκέϊτς, καθώς όσο μεγαλύτερο το ποσοστό των εμβολιαζομένων τόσο αυξάνει η διασπορά, οι ευθύνες αποδίδονται εντέχνως στους μη αποδεχόμενους τον εμβολιασμό και ήδη ξεκινά και ο στιγματισμός αυτών καθώς θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα φορούν μάσκα τους καλοκαιρινούς μήνες, ένας ανάλογος τρόπος της σήμανσης των Ισραηλιτών από τους Ναζί. Αυτό και μόνο προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει με την έναρξη του Τρίτου Επιπέδου το Σεπτέμβρη και όχι χωρίς νομικές καλύψεις αφού οι ανεμβολίαστοι αρχίζουν να εμφανίζουν αρκετά υπολογίσιμη αντίδραση η οποία θα πρέπει να καμφθεί. Και αυτό θα γίνει κατ’ αρχήν με την χειραγωγούμενη  κοινωνική κατακραυγή και κατά δεύτερον με τη νομική και επιστημονική επικάλυψη αυτής ως αληθούς που θα καταλήξει στη νομική απομάκρυνση και συνεχή επιτήρηση των απορριπτόντων τον εμβολιασμό ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα πριν τα μαζικά θλιβερά αποτελέσματα του εμβολιασμού τα οποία βέβαια δε θα φανερώνονται ως τέτοια όπως ακριβώς ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται. Ταυτόχρονα θα εμφανίζεται όλο και πιο αναπόφευκτη και αναγκαία η επανεκκίνηση του συστήματος λόγω της ολοένα αναδυομένης οικονομικής κατάρρευσης ώστε το όλο να φανεί ως η αλλαγή εκ των ζητουμένων από τον πληθυσμό και όχι ως η επιτυχία του τέλεια οργανωμένου σχεδίου της κυρίαρχης Ελίτ.


                                                                `                        ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

                                                                                          Διδάσκαλος Π. Ε., Θεολόγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ

WE ARE LEAVING...GOING HOME