ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ

 

Ανατομία μίας Σταύρωσης

Eνότητα Α΄, Μέρος 1ο

Πολιτικές αντιπαραθέσεις και μαζική χειραγώγηση


16/12/2020 

Μία εντελώς οργανωμένη και επιμελώς εξελισσόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ουσιαστικά αποκαλύπτει το ψευδές δημιούργημα των προηγουμένων ετών, ήτοι των πολιτικών σχηματισμών. Σε αυτή την έντονη και αποτρόπαιη πραγματικότητα όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί που μετέχουν στη διακυβέρνηση της χώρας παρουσιάζουν την τέλεια ομοιογένεια φανερώνοντας την κοινή ουσιακή τους προέλευση με διάφορη επικάλυψη. Και είναι φυσικό καθότι το πέρασμα από την αστική κοινωνία στη μαζική έπρεπε να εδραιωθεί σε βάση η οποία θα απορροφούσε τους κραδασμούς αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο δράσης στην μία και μοναδική διακυβέρνηση της μάζας από την κυρίαρχη παγκόσμια Ελίτ. Έτσι, οι επιφανειακές αντιδικίες των πολιτικών σχηματισμών δεν εμποδίζουν την ομόψυχη κοινή πορεία τους ενώ γεγονότα σταθμοί αποκαλύπτουν την αλήθεια, όπως η άρνηση προς συγκυβέρνηση του Κ.Κ.Ε. με την ταυτόχρονη ακύρωση της πολιτικής του ταυτότητας που σημαδεύεται από αποχωρήσεις από τη Βουλή δηλαδή την πλήρη ανυπαρξία ενώ παρέμεινε εντός αυτής, την αντιστροφή της απόφασης ενός δημοψηφίσματος στην ακριβώς αντίθετη, την κατάργηση συνταγματικών κατοχυρωμένων δικαιωμάτων δια της ολικής συναινέσεως των πολιτικών σχηματισμών.  Και σήμερα, όπως σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά κράτη που εφαρμόζεται ακριβώς η ίδια πολιτική και το τονίζω, όχι η πολιτική που προκύπτει από τα κοινωνικά συμβάντα αλλά η ίδια η πολιτική κατ’ ιδίαν, στην ουσία πολιτική αποτύπωμα η μία της άλλης, το αποτέλεσμα είναι παντού το ίδιο. Η διά καταστολής και μεταστροφής του φόβου σε πανικό μαζική χειραγώγηση στη συμφωνία όλων των πολιτικών σχηματισμών έτσι ώστε οι αντισυνταγματικές τροπολογίες που επισυμβαίνουν να περνούν άμεσα από τη θεωρία στην πράξη με πλήρη μυστικότητα που βασίζεται στην πλήρη αποδοχή όλων από όλους.

Το φαινόμενο αυτό των πολιτικών σχηματισμών – προτύπων όπως δόκιμα καλλιεργήθηκε και απέδωσε πλούσια αποτελέσματα στην ενσωμάτωση των φαντασιακών προτύπων από τους νέους  και την καθοδήγησή τους σε ένα φαντασιακό ψευδοκυρίαρχο παραλογισμό, το ίδιο χρησιμοποιήθηκε για τους εκτός των χώρων αυτών οδηγώντας σε οξύνσεις κομματικές οι οποίες ανεβάζοντας τις εντάσεις μεταξύ των πολιτικών μερίδων επικαλύπτουν συνεχώς και αποδοτικά την κοινή τους πολιτική γραμμή, αυτή της τήρησης των διαταγών της Ελίτ της Νέα Τάξης διά της μαζικής χειραγώγησης. Και πάντα όταν αυτές οι  οξύνσεις περνούν σε υψηλό επίπεδο, αυτό συμβαδίζει με γεγονότα των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων τα οποία κατά τη διύλισή τους  διά μέσου του ψευδούς πολιτικού συστήματος μεταποιούνται ώστε να εμφυτευθούν στην μαζική κοινωνία εμφανιζόμενα ως αποτελέσματα πολιτικών κινήσεων και όχι ως συγκεκριμένες εντολές που υλοποιούνται στην επικάλυψη των πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Αυτές, κατ’ αρχήν αναλώνονται σε επιμέρους διαδικαστικά ζητήματα και όχι την αιτία αυτών που διατηρείται με αυτόν τον τρόπο στο απρόσβλητο και είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση. Συμμετέχοντας σε κάθε δραστηριότητα η οποία καταστρέφει όλες τις κοινωνικές διασυνδέσεις οι πολιτικοί σχηματισμοί έρχονται σε αντίφαση με τα ίδια τα πρεσβευόμενα από αυτούς καθώς ωθούν εντέχνως σε οικονομική κατάρρευση την οποία όμως πάντα επικρίνουν με μεγαλοστομία. Ταυτόχρονα η αποδοχή κάθε έξωθεν ερχόμενης δράσης η οποία ωθεί στην κατάρρευση αυτή είναι πλήρως αποδεκτή και επιζητήσιμη από τους αυτοαποκαλούμενους προστάτες του λαού. Με τον ίδιο τρόπο, γίνεται αποδεκτή κάθε συνταγματική τροπολογία που καταργεί όποιο αποκτημένο δικαίωμα ενώ κύριο μέλημά τους είναι το πώς θα λειτουργήσει σωστά η τροπολογία, επιζητώντας τη δικαιοσύνη στην εφαρμογή της αδικίας.

Οι πολιτικοί σχηματισμοί παραβλέποντας τα αίτια όλων όσων συμβαίνουν, επιζητούν την αλληλεγγύη των κυβερνητικών υπευθύνων με –υποτίθεται- οποιοδήποτε τρόπο, ώστε τελικά να επιβληθούν όλα όσα η πολιτικά αντίπαλη κυβέρνηση προωθεί καθώς δεν επιζητείται τίποτε άλλο από την παροχή διευκολύνσεων προς αποδοχή. Με τη μέθοδο αυτή δηλαδή της παροχής μέσων που την κάνουν προσβάσιμη,  θεμελιώνεται η μαζική χειραγώγηση. Και εδώ αποκαλύπτεται όλη η πλεκτάνη, καθώς τεράστιο μέρος του πληθυσμού αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική και ταυτόχρονα οι προστάτες του λαού επιζητούν κυβερνητικές διευκολύνσεις ώστε η πολιτική αυτή να επιβληθεί. Στο ζήτημα αυτό συντείνει και η συμμετοχή όλων των πολιτικών σχηματισμών στη λογοκρισία και μαζική παραπληροφόρηση αποκλείοντας πλήρως οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει την κυβερνητική πολιτική. Και δείχνουν υπερφίαλη θέρμη σε ζητήματα τα οποία οι ίδιοι προωθούν όπως ο φανατισμός κατά συγκεκριμένων κινήσεων πολιτικής τάσης που τελικά οι ίδιοι εκπροσωπούν σε πολύ μεγαλύτερη ισχύ και ένταση και προωθούν διαρκώς.

Δε γίνεται καμία νύξη ή αναφορά εντός ή εκτός βουλής σχετική με συνταγματικές αλλαγές ή τροπολογίες που ενώ εμφανίζονται σαν αναγκαίες μετά τα προκύπτοντα, αποδεικνύονται πώς ενεργοποιήθηκαν πριν την έναρξη των τελευταίων, που σημαίνει την πλήρη οργάνωση ενός καθ’ όλα σχεδιασμένου σκοπού προς επίτευξη, με τη συναίνεση όλων στην καταβύθιση των Ελλήνων στην αδύναμη, άκριτη, απομονωμένη και ψυχικά άρρωστη ύπαρξη.

Και ενώ παγκοσμίως αποδεικνύονται συνεχώς τα ψεύδη των κυβερνήσεων, επιζητούν όλο και περισσότερη κυβερνητική δράση επί των ψευδών. Παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις οι οποίες κάνουν την κοινή γνώμη να απιστεί πλέον στα κυβερνητικά μέτρα, αυτά υποστηρίζονται από τις υποτιθέμενες αντίπαλες πολιτικές ομάδες οι οποίες τελικά συνενώνονται με την κυβέρνηση στον κοινό σκοπό ο οποίος ενώ επιφανειακά είναι η μέριμνα για τη δημόσια υγεία, αυτό που επιτάσσει είναι η μέριμνα για την επιτυχή έκβαση της τήρησης των διαταγών της Παγκοσμίου Ελίτ, ενώ η ανθρώπινη ζωή έχει ήδη περάσει στις μειώσιμες με κάθε δυνατό τρόπο μεταβλητές.

Με όποιο όνομα και αν αποκαλούνται οι πολιτικοί σχηματισμοί σήμερα, ουσιαστικά αποτελούν ένα σχηματισμό ο οποίος προωθεί την επιβολή και πλήρη επικράτηση του ολοκληρωτισμού στην Παγκόσμια κυριαρχία της Νέας Τάξης.   

                                                                                                        ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

                                                                                                        Διδάσκαλος Π.Ε., Θεολόγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ

WE ARE LEAVING...GOING HOME