ΠΑΝΙΚΟΣ, ΒΙΑ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

Πανικός, Βία, Παραπληροφόρηση

24/10/2020

Ό, τι ακολουθεί αποφεύγει να κατονομάσει πρόσωπα και συμβάντα καθότι η επικέντρωση σε  συγκεκριμένα πρόσωπα όπως όλοι γνωρίζουμε εμπειρικά, αφαιρεί την ολική ευθύνη από το σύνολο των εμπλεκομένων επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε πολύ λίγα τα οποία έχουν επιλεγεί για να επικεντρωθεί σε αυτά η γενική κατακραυγή, αν προκύψει, που σημαίνει τη συνέχεια της εγκληματικής δράσης στο σύνολό της. Όποιος θέλει να ενημερωθεί επακριβώς μπορεί, στην παρακάτω διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=_omluz2j6ag εφόσον παραμείνει  μη λογοκριμένη για κάποιο χρόνο καθώς δεν είναι η αρχική ανάρτηση…

Οι κυβερνήσεις προχωρούν σε μία ολική κατασταλτική δράση χωρίς να ενδιαφέρονται για τις αντιφάσεις στις οποίες εκτίθενται από τα ίδια τα καθοδηγούμενα από αυτές Μ.Μ.Π. (Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης) - αφού αυτά δεν δύνανται να γελοιοποιήσουν ή να κατηγορήσουν ως ψευδολόγους τους καλοπληρωτές τους -, καθώς μεγιστοποιούν την κατασταλτική δράση δια της υποχρεωτικότητας ακυρώνοντας κάθε συνταγματικά κατοχυρωμένη αξία περί της ανθρώπινης ύπαρξης αφού υπό του προσχήματος της μέριμνας της δημόσιας υγείας καταστρέφουν τη δημόσια υγεία, είτε διά της μονίμου χρήσης της μάσκας, είτε με τη διάλυση της ψυχικής κατάστασης των ατόμων (όχι πλέον ανθρώπων), είτε με τις οικονομικές και άλλες ποινικές κυρώσεις οι οποίες επιβάλλονται δια την υποτιθέμενη σωτηρία του δήμου, είτε με την δια των παραπάνω οικονομική κατάρρευση και χρεοκοπία της μεσαίας τάξης (Βλ. κείμενο Πανδημία ή Πανδήμευση; Αναδημοσίευση επαυξημένη).

Ονομάζουμε τα μέτρα υποτιθέμενα, γιατί συνεχώς πυκνώνουν παγκοσμίως οι θέσεις διακεκριμένων και γνωστών επιστημόνων οι οποίοι πλέον και σε συλλογικό επίπεδο το οποίο χρησιμοποιείται ενδίκως προσφέρουν κάθε απόδειξη της μεγάλης απάτης η οποία διαπράττεται όσον αφορά στο ζήτημα της ονομαζόμενης πανδημίας ως κορύφωση και συνέχεια προηγούμενων εγκληματικών  δράσεων δια της ιατρικής και των φαρμακοβιομηχανιών. Και γράφουμε ενδίκως καθώς οι νομικοί οι οποίοι έχουν αναλάβει την περαιτέρω διαδικασία ομαδικών μηνύσεων και αγωγών κατά υπευθύνων επενδυτών, προσώπων και κυβερνήσεων χαρακτηρίζουν την ασθένεια της εποχικής γρίπης η οποία δια διαδικασιών και αλλαγών του ορισμού της πανδημίας πιστοποιήθηκε ως πανδημία του κορονοϊού, ως το μεγαλύτερο έγκλημα που διεπράχθη έως τώρα κατά της ανθρωπότητος.

Τα στοιχεία που καταρρίπτουν οποιαδήποτε αντίρρηση ή αμφιβολία περί της υποτιθέμενης πανδημίας είναι συντριπτικά ενώ αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό και ισχυροποιούνται αποδεικτικά σε περιεχόμενο αποδυναμώνοντας κάθε κυβερνητικό εγχείρημα το οποίο επιβάλλεται διά της νομιμοποιημένης καταστολής δια των ήδη λεχθέντων συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, αυτογελοιοποιούμενο πλέον, καθώς ενεργοποιεί μέτρα τα οποία μόλις πριν μία εβδομάδα χαρακτηρίστηκαν από τους ίδιους ως άχρηστα. Αρκεί να θυμηθούμε την αναφορά υπευθύνου στον τομέα υγείας, συχνού φορέα και υποβολέα των κυβερνητικών εντολών καλυμμένων από του ιατρικού πέπλου της αδιαφάνειας, πως η χρήση της μάσκας σε εξωτερικό μη συγχρωτιζόμενο χώρο δεν αποφέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα και δεν πρέπει να εφαρμόζεται. Μία εβδομάδα μετά την ανακοινωθείσα αυτή θέση, η τελευταία αντιστρέφεται από τους ίδιους φορείς που συνάδουν σε κάθε κυβερνητική εντολή διά των Μ.Μ.Π. απαιτώντας την υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο εντολής συμβαδίζουσας με την αύξηση της κατασταλτικής βίας και την καταπάτηση βασικών και στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Έτσι φανερώνεται η ατομική και μαζική χειραγώγηση, δια των εντολοδόχων κυβερνητικών σχηματισμών ομού μετά των αντιπολιτευομένων όπως οι Πράσινοι και η Γερμανική Κυβέρνηση στη Γερμανία ή η Ελληνική Κυβέρνηση και  ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, στην πιστή εφαρμογή των εντολών της Ελίτ του Βαθέως Σκότους η οποία όμως εκφράζεται μέσω συγκεκριμένων προσώπων ελάχιστου αριθμού όπως του υπεύθυνου δια την εφαρμογή του τεστ υποτιθέμενης ανίχνευσης του κορονοϊού PCR, του υπεύθυνου της Π. Ο.Υ. και λίγων άλλων. Ενώ δηλαδή μία τεράστια επιστημονική κοινότητα διακριμένων επιστημόνων, φορέων νόμπελ και παγκοσμίως γνωστών αντιτίθεται τόσο στο χαρακτηρισμό πανδημία και στις δυνατότητες του ιού που ψευδώς υπερεκτιμώνται καταλήγοντας σε πλήρη μαζική εξαπάτηση όσο και στο χαρακτηρισμό του τεστ PCR ως διαγνωστικού και ανιχνευτικού του συγκεκριμένου ιού, παρουσιάζοντας διά αποδεικτικών στοιχείων τόσο την αναξιοπιστία  και έλλειψη κάθε δυνατότητας ως προς το ζήτημα αυτό αλλά και την ήδη επαυξημένη ανοσοποίηση του πληθυσμού η οποία έχει επέλθει και η οποία εντέχνως αποκρύπτεται πλήρως, συνεχίζεται στο ακέραιο η δράση των εντολών της Ελίτ Ισχύος. Και για να δειχθεί η πλήρης απάτη η οποία διεπράχθη και διαπράττεται η συλλογική επιστημονική αντίδραση μεταποιεί τον όρο πανδημία του κορονοϊού σε πανδημία του τεστ PCR.

Πάραυτα, οι πολιτευόμενοι, κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις παραμένουν στην τήρηση των εντολών της Ελίτ του Βαθέως Σκότους διά της τήρησης των υποδείξεων της Π.Ο.Υ. επιφανειακά και άλλων κρυφών σχεδιασμών και συμφωνιών που αποφέρουν υψηλότατες απολαβές γι' αυτούς - ανάλογες της μαζικής κατάρρευσης που επιφέρουν, έχοντας θέσει την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής υπό της θέσης ενός προσώπου ο οποίος μάλιστα φανερώνεται να αντιφάσκει με δηλώσεις του προηγουμένων ετών και καλυπτόμενοι από την έντεχνη μεταβολή του όρου «πανδημία» εννοιολογικά η οποία δεπράχθη πριν μία δεκαετία περίπου και η οποία ουσιαστικά διάνοιξε την οδό της απόλυτης κερδοσκοπίας στις φαρκακευτικές βιομηχανίες και αυτές των ηλεκτρονικών συστημάτων οι οποίες στη βάση τους είναι το ένα και το αυτό καθώς χρηματοδοτούνται από κοινές πηγές  και εμφανίζονται να κινούνται παράλληλα και διασταυρούμενα ενεργώντας η μία εντός της άλλης  στο επίπεδο της κατάχρησης των μαζικών εμβολιασμών των οποίων τα ολέθρια αποτελέσματα επιπλοκών και θανάτων συστηματικά αποσιωπώνται από τα Μ.Μ.Π. και κάθε υπεύθυνο αφού όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται συνεχώς δια την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ποτέ δεν αναφέρεται κάτι σχετικά στα αποτελέσματα του εμβολιασμού παρά μόνο σε ό, τι σχετίζεται με το χρόνο πριν από αυτόν και αυτό γιατί αν συγκριθούν τα πριν και τα μετά δεν εμφανίζεται καμία διαφορά στη δράση της ασθένειας που να δικαιολογεί τον εμβολιασμό ενώ οι επιπτώσεις των εμβολίων αυξάνουν των αριθμό των επιπλοκών υγείας που παρουσιάζονται μετά τον εμβολιασμό σε σχέση με το πριν. Το μόνο το οποίο ανοσοποιεί ο εμβολιασμός είναι η φοβική συνείδηση η οποία διαμορφώνεται από την κοινή φήμη και χειραγωγεί τη μαζική κοινωνία δια του φόβου του θανάτου υπερτονίζοντάς τον και ουσιαστικά αποβάλλοντάς τον από την ζωή ως κάτι το οποίο ο άνθρωπος μπορεί να αποφύγει δια της τεχνολογίας δημιουργώντας μία ψυχικά και διανοητικά άρρωστη μάζα ατόμων που φαντασιώνεται την αθανασία.

Έτσι η χρήση ενός διαγνωστικού τεστ το οποίο δημιουργήθηκε ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως με τη χρήση του ιού SARS καθώς η Κίνα δεν είχε δώσει κανένα δείγμα παρά μόνο συμπτωματολογία μπορεί να διαγνώσει και να εμφανίσει ως φορέα ό, τι περιέχει υπολείμματα από ασθένειες παρελθόντος μη ενεργών και βεβαίως εξωκυτταρικών  που σημαίνει τη μη ασθένεια. Φυσικά ολόκληρος ο κόσμος βρίθει τέτοιων υπολειμμάτων στα εσωτερικά τοιχώματα των οργανικών μερών εκ των οποίων λαμβάνονται τα δείγματα αυτά με συνέπεια όσο περισσότερα τεστ διενεργούνται τόσο περισσότεροι ψευδείς φορείς εμφανίζονται δίνοντας το δικαίωμα στις κυβερνήσεις δια των συνταγματικών μεταβολών να προχωρούν σε οποιοδήποτε μέτρο εντέλονται. Και εδώ συμβάλλουν αποφασιστικά τα Μ.Μ.Π. δια του υπερτονισμού συγκεκριμένων ζητημάτων ή δια της γελοιοποίησης αντιδρώντων οι οποίοι είναι πάντα απλοί πολίτες μη ειδικοί ενώ οι ειδικοί αποσιωπώνται πλήρως και ταυτόχρονα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογοκρίνουν κάθε τι  το οποίο δυναμικά αντιτίθεται διά του κύρους και της αποδεικτικότητάς του στη δράση η οποία προωθείται από την Ελίτ του Βαθέως Σκότους στην οποία ανήκουν και οι ίδιοι (CABAL) οι κάτοχοι αυτών. Όσο για τους υπερτονισμούς των θανάτων ούτε αυτό έχει κάποια πραγματική βάση αφού αποκαλύπτονται συνεχώς στοιχεία τα οποία φανερώνουν θανάτους άλλων αιτιών ως θανάτους εκ του ιού, ακόμα και ατόμων που έχουν πυροβοληθεί, δίδοντας ακόμα και χρηματικά αντίτιμα για να γίνει αποδεκτή από τους συγγενείς των νεκρών η πιστοποίηση ως εκ του κορονοϊού, ενώ οι θάνατοι στους οποίους πρωταγωνιστεί ο ιός αφορούν περιστατικά στα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός έχοντας καταπέσει από την επίδραση πολλαπλών κακώσεων, ακόμα και αυτών που προκαλεί η χρήση εμβολίων τα οποία φέρνοντάς τον σε υψηλό επίπεδο αντίδρασης απελευθερώνουν το πεδίο δράσης για οποιοδήποτε και οτιδήποτε το οποίο θα επιφέρει κάθε είδους επιπλοκή και βεβαίως και θάνατο. Όμως ακόμα και αν χρησιμοποιούνται οι ψευδείς θάνατοι των οποίων γίνεται κατάχρηση πάλι οι θάνατοι του 2020 δεν ξεπερνούν τους θανάτους παρελθόντων ετών όπως του 2017 ή του 2015 ενώ οι θάνατοι των υπόλοιπων ετών βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής αριθμητικά. Και η σωτήρια δράση του εγκλεισμού του Μαρτίου πλέον θα πρέπει να θεωρείται απλά η ελάχιστη χρήση του τεστ PCR σε σχέση με την σημερινή της κατάχρηση.

Έχοντας λοιπόν τη δυνατότητα αυξομείωσης του αριθμού των κρουσμάτων μέσω της χρήσης του τεστ PCR και ολοκληρωτική διενέργεια της πιστοποίησης της αιτίας του θανάτου ως μη ελέγξιμη συγκεντρώνουν όλα τα κριτήρια της κατευθυνόμενης χειραγώγησης της μάζας πράγμα το οποίο απέδειξαν στη Γερμανία οι αρχικά απαγορευμένες αυτοψίες οι οποίες φανερώνουν την τεράστια απάτη η οποία διεξάγεται. Και αναφέρεται η Γερμανία γιατί σε άλλα κράτη ούτε καν συζητιέται κάτι τέτοιο. Και η ταυτόχρονη ομόθυμη κίνηση κυβερνήσεων και αντιπολιτεύσεων στο θέμα αποδεικνύει τη διαφθορά των πολιτευομένων όλων των αποχρώσεων αφού παρά τις επιφανειακές διαφορές τους οδηγούν σταθερά τον κόσμο στο ίδιο αποτέλεσμα που είναι η πλήρης υποταγή στην όποια εντολή λαμβάνουν προς εκτέλεση εκ της Ελίτ του Βαθέως Σκότους, η πλήρης χειραγώγηση και εργαλειοποίηση της ανθρωπότητας και η απαλοιφή κάθε χαρακτηριστικού αυτής όπως η κοινωνικότητα, η συλλογικότητα, η αλλελεγγύη, η συναλληλία ωθώντας την έντεχνα στην απομόνωση, επιθετικότητα, κατάθλιψη, πλήρη ανελευθερία, πλήρη υποταγή, πλήρη απώλεια σκέψης και κρίσης, πανικοβλημένη και φοβική για κάθε τι , καθώς σταθερά αφαιρούν την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης μετατρέποντας ό, τι τη χαρακτηρίζει ως κοινωνικότητα σε απολίθωμα το οποίο απλά συνοδεύει μία ύπαρξη, καθόλα αδρανοποιημένο.

Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο διενεργείται σήμερα δια της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους είναι ένας τεχνητός εγκλεισμός αφού η πλειονότητα θα προτιμήσει την παραμονή στον ιδιωτικό χώρο χωρίς μάσκα παρά την πέραν της εργασίας έξοδο με τη συνέχιση χρήσης της μάσκας αφού είναι αδύνατη οποιαδήποτε ευχαρίστηση προκύπτουσα από μία έξοδο υπό αυτής της προοπτικής. Όμως ταυτόχρονα διενεργείται συστηματικά η δηλητηρίαση όλων των οργανισμών που θα θελήσουν να κινηθούν ή θα πρέπει να κινηθούν σε εξωτερικούς χώρους αφού η οξέοση  διά των όλο και μεγαλύτερων ποσοτήτων εκπνεομένου και επαναεισπνεομένου διοξειδίου θα αποφέρει πνευμονικές και άλλες βλάβες ενώ η έλλειψη οξυγόνου θα εμφανίσει επιπλοκές στη λειτουργία των οργάνων του σώματος αλλά και θα ενεργοποίηση δράσεις οργανισμών οι οποίοι κρατούνται σε αδράνεια εντός των οργανισμών διά της οξυγόνωσης αυτού. Και είναι επιτρεπτό να μην κάνουν χρήση της μάσκας όσοι αθλούνται όμως ταυτόχρονα αυτοί διατηρούν στο μέγιστο την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας, πλήρεις διοξειδίου εκ του εργασιακού ωραρίου,  αφού τη βγάζουν μόνο γι’ αυτό στρέφοντας την άθληση εναντίον του οργανισμού τους. Και δε χρειάζεται να γίνει λόγος για τις τεράστιες ποσότητες διοξειδίου που εισπνέουν τα παιδιά με τη χρήση της μάσκας τα αποτελέσματα της οποίας θα αποδειχθούν δια των επιφερομένων επιπλοκών αυτών καταστρεπτικότατα, τόσο οργανικά όσο και ψυχικά.

Ο Νοέμβριος λοιπόν θα χαρακτηριστεί όπως έχουμε ήδη περιγράψει στο κείμενο «Πανδημία ή Πανδήμευση; Αναδημοσίευση επαυξημένη», από μία πολύ μεγάλη αύξηση, εικονική αύξηση, υποτιθέμενων κρουσμάτων, από μία υπέρογκη αύξηση όλων των αρνητικών στοιχείων είτε ψυχικών είτε σωματικών εκ των προσβολών όσων συμβαίνουν, από θανάτους οι οποίοι οφειλόμενοι σε διάφορες αιτίες θα φέρονται ως εκ του κορονοϊού, σε δραστική μείωση της κοινωνικότητας, σε περαιτέρω απομόνωση, κατάθλιψη, επιθετικότητα η οποία θα ψάχνει να βρει εκτόνωση όπου δεν υπάρχουν κατασταλτικά κριτήρια δημιουργώντας αδικίες μεγάλου διαμετρήματος στην καθημερινότητα οι οποίες ουσιαστικά αποφέρουν τη διάλυση της συλλογικότητας, στην αύξηση της κρατικής βίας ως εννόμου, την καταβύθιση επιχειρήσεων στην χρεοκοπία, στην μαζική ανεργία. Εξάλλου θα πρέπει να περιμένουμε και έναν επερχόμενο ολικό εγκλεισμό το μήνα Δεκέμβριο κάτι που μας προϊδεάζουν οι λήξεις των τρίμηνων συμβάσεων οι οποίες έγιναν για πρώτη φορά στη ανάληψη υπηρεσιών στο τέλος Σεπτεμβρίου και αυτό αφού οι ιθύνοντες γνώριζαν τον ακριβή προγραμματισμένο χρόνο του νέου ολικού εγκλεισμού αλλά και o συνεχής καταιγισμός των τηλεδιασκέψεων στις διαδικτυακές εφαρμογές.

Ή μήπως είναι τυχαίο το ότι όπως ακριβώς συνέβη και το Πάσχα του 2020, προγραμματίστηκε από την Ελίτ του Βαθέως Σκότους, τη Σατανιστική CABAL  ο Δεκέμβριος ως χρόνος του ολοκληρωτικού εγκλεισμού ή άλλως της απόλυτης κυριαρχίας του Σκότους,  μήνας της γέννησης του Διδασκάλου Ιησού επιδεικνύοντας στις δύο θεμελιώδεις χριστιανικές αρχές τη Γέννηση και την Ανάσταση του Υιού του Θεού, την απόλυτη κυριαρχία της  επί αυτού, ήτοι την κυριαρχία του Σκότους και του Θανάτου επί του Φωτός του Κόσμου και της Αλήθειας της Ζωής;

                                                                                                                  ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

                                                                                                                            Διδάσκαλος Π.Ε., Θεολόγος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ

WE ARE LEAVING...GOING HOME