ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η΄ΠΑΝΔΗΜΕΥΣΗ; - αναδημοσίευση επαυξημένη

 ΕΠΕΙΓΟΝ

26/9/2020

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ. ΟΜΩΣ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΑ ΕΙΔΙΚΉΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ, ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ  ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 

                                                                                      Π. ΞΕΝΟΣ

 

Η αναδημοσίευση του παρόντος κειμένου το οποίο δημοσιεύθηκε στις 28/7/2020 συμπληρωμένο και επαυξημένο, κρίθηκε αναγκαία αλλά και ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ - και αυτό αφορά τους ορώντες και ακούοντες-, καθώς νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις όπως «Διαγραφή», «Η Παγκόσμια Δολοφονία», «Κυβερνητική Πολιτοεκτομή», «Η  Πρόβα» και όλες τις άλλες, οι οποίες έχουν ως πηγή μόνο την υπέρμετρη ανάγκη της αίσθησης της απωλεσθείσης αξιοπρέπειας και τρόπο την παρατήρηση και συνδυαστική σκέψη. Και τονίζεται ο όρος ΠΡΟΒΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ καθώς, όπως έχουμε αναφέρει, αποτέλεσε το θέμα του καταχωρημένου στις Η.Π.Α. ως «ΣΥΜΒΑΝ 201» συνεδρίου κυβερνήσεων και μεγαλοεπενδυτών  τον Οκτώβρη του 2019 στο οποίο ο Μάρτιος του 2020 οριοθετήθηκε χρονικά ως η περίοδος συντριπτικής ανόδου των θυμάτων της ΠΡΟΒΑΣ, το οποίο έγινε μάλιστα και αντικείμενο στοιχημάτων υπέρογκων ποσών από τους μεγαλοεπενδυτές.

Αντί της Πανδημίας  ως εισβολή και δράση του θανατηφόρου ιού παγκοσμίως, η Πανδήμευση αποτελεί την έως και ολοκληρωτική γονιδιακή διάλυση της χρεοκοπημένης κατακερματισμένης ανθρώπινης ύπαρξης ως όλο, ανακατασκευή και επανασυναρμολόγηση κατά το ζητούμενο.

ΠΡΟΒΑ: ΤΕΛΟΣ

Α’ μεσοδιάστημα: ΤΕΛΟΣ

18/7/2020

…και όπως ακριβώς έγινε η σταδιακή μετάβαση από την περίοδο του εγκλεισμού στην κατάργησή του η οποία κορυφώθηκε στην παύση κάθε ελέγχου των απερχομένων από τη χώρα τους και εισερχομένων σε άλλες χώρες και ενώ είχε προηγηθεί ή τρομοκρατική περίοδος όλοι εξεπλάγησαν από την τεράστια αντίφαση των κυβερνητικών πράξεων όπως η ελαστική λειτουργία των σχολείων θέτοντάς τα υπό διάλυση σε σχέση με την ιδιωτική κάλυψη υπό τη νέα τεχνολογία με σκοπό την αντικατάστασή τους από τον ιδιωτικό τομέα και την προβληματική στην οποία εισέρχονται πολλές θέσεις του δημοσίου από την έλλειψη μαθητών λόγω μετάβασης στην ιδιωτική εκπαίδευση αλλά και εκ της στίβαξης των μαθητών με βάση τους αριθμούς μαθητών ανά τάξη του νέου νομοσχεδίου, κάτω από ένα υποτιθέμενο καθεστώς φόβου όπως και η τήρηση υποτιθέμενων και αποδεδειγμένα λανθασμένων κανόνων όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας, αντίφαση η οποία πέραν των προκυπτόντων επιφανειακών επακολούθων έχει κύριο στόχο τον υποβιβασμό της γνώσης της ελεύθερης κριτικής άποψης και έκφρασης, την απώλεια της εγκύκλιας μόρφωσης, την αδυναμία της εστίασης της σκέψης, την κατάργηση της κοινωνικής σχέσης, τη δημιουργία πλήρως αποσυνειδητοποιημένων και αποκοινωνικοποιημένων νέων ατόμων με ταυτόχρονο αυστηρό χρηματοοοικονομικό διαχωρισμό, με κατάληξη τον επιφαινόμενο ψευδή παραλογισμό με την απελευθέρωση από κάθε έλεγχο και την ελεύθερη μετακίνηση, ακυρώνοντας όλα τα προηγουμένως αλλά και ακόμη εν ισχύ ληφθέντα βασανιστικά μέτρα, επισημαίνει αφ’ ενός μεν την απόλυτη κυριαρχία και τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται ο χειρισμός της μάζας και από την άλλη αποδεικνύει πως όλα είναι προμελετημένα και εφαρμόζονται κάτω από συνεχή παρακολούθηση και εκτίμηση ενώ συνεχίζουν να δηλώνονται ψευδώς, θάνατοι εκ του ιού.

Eπανεισαγώμεθα αργά και σταδιακά όπως συνέβη με την αποκλιμάκωση στην κατάσταση ενέχουσας εγκλεισμού με όποιον τρόπο και αν χρησιμοποιηθεί προς την υποτιθέμενη επαναφορά της πανδημίας. Με άλλα λόγια επανενεργοποιείται η πανδημία για να συνεχιστεί η εφαρμογή του προγράμματος της ατζέντας της Νέας Τάξης. Και ήταν προαπαιτούμενος ο χρόνος αποκλιμάκωσης της έντασης όχι όμως τόσος ώστε να εξαφανίσει το φόβο, ούτε και την επιθετική και απομονωμένη ύπαρξη η οποία διατηρείται μέσω του τρόπου ζωής, καθώς η συνεχής κλιμάκωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες κοινωνικές αντιδράσεις.

Στο χρονικό πλαίσιο του Α’ μεσοδιαστήματος  ο άνθρωπος παρέμεινε ως είχε. Δε σκέφτηκε, δεν κατανόησε, δεν έμαθε κάτι από όσα προηγήθηκαν ή απλά φοβήθηκε. Παρέμεινε ένα άβουλο, άσκεπτο, φοβικό, χειραγωγούμενο ον, παρότι έλαβε ένα τεράστιο αριθμό μηνυμάτων, όπως τονίζω σε κείμενα που προηγήθηκαν (Διαγραφή, Η Πρόβα, Το Δεύτερο Στάδιο και γενικότερα σε όλα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ζήτημα), για μια αναγκαία αλλαγή του, ένα συντονισμό ψυχικό και σωματικό με τους συνανθρώπους του που θα τον οδηγούσε με άμεσα ορατά αποτελέσματα στην αποκάλυψη ενός δρόμου ζωής. Παρέμεινε ένα απομονωμένο από όλους και όλα, πανικοβλημένο, εγωϊστικό, επιθετικό και ψευδοκυρίαρχο δουλικό κατασκεύασμα, διεστραμμένο στη διαφθορά του καταναλωτισμού, συνεχίζοντας να αφομοιώνει τα πρότυπα που του διοχετεύει η Ισχύς, τα οποία τον κατακρατούν στην μιζέρια της διαστροφής, χρησιμοποιώντας όλη τη φωτεινή ενέργεια που του έχει απομείνει – για ελάχιστο χρόνο ακόμη, μόνον για να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί στη λανθασμένη πορεία που καθοδηγείται, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο δράσης προς την καταστροφή του.

Και ενώ βλέπει, ακούει, γνωρίζει όλα τα ψεύδη και πάρα πολλά στοιχεία τα οποία ερχόμενα στο φως αποδεικνύουν το μέγεθος της σκευωρίας η οποία έχει στηθεί εις βάρος του υπακούει δουλικά στις εντολές της Ισχύος. Η επιλογή είναι όλη δική καθώς οτιδήποτε γίνεται καθορίζεται από την υποστήριξή του κοινού. Και ο άνθρωπος σ’ αυτή την ύστατη ώρα της τελευταίας του ευκαιρίας προς την αλλαγή δια της δημιουργίας αληθινών κοινωνικών σχέσεων, της αλληλεγγύης και συναλληλίας, της αποβολής των καταναλωτικών υλικών στα οποία έχει βυθιστεί, την απομάκρυνση από το διεστραμμένο τρόπο αντίληψης και ενέργειας στις σχέσεις του, την απαλοιφή των υπερβολών στις οποίες έχει βρει καταφύγιο έτσι ώστε να ενεργοποιήσει την αφαίρεση από τον εαυτό του όλων των οργάνων ελέγχου της Ισχύος επιλέγει την καταστροφική συνέχιση τη πορείας του, αποκόπτει κάθε επαφή φορώντας τη μάσκα και μη τολμώντας να ορθώσει το κεφάλι του ψηλά και να αντιμετωπίσει καταπρόσωπο την αλήθεια.

Χωρίς να αναφερθώ στα γενόμενα από την Ισχύ στα οποία έχω λεπτομερώς αναφερθεί, τονίζω πως η περίοδος του δευτέρου σταδίου μετά την Πρόβα (βλ. σχετικά κείμενα), υπήρξε η περίοδος συλλογής δεδομένων όσον αφορά στον τρόπο αποδοχής, αντίδρασης, συμπεριφοράς των ατόμων στις δεδομένες συνθήκες, για την Ισχύ βάσει των οποίων προχωρεί στη συνέχεια του έργου της ενώ ταυτόχρονα γίνονται όλες οι νομικές αλλαγές μέσω των οποίων θα προχωρήσει κατοχυρωμένη και ουσιαστικά απρόσβλητη παρά τις επιφαινόμενες νομικές διαταραχές, όπως ακριβώς η κατοχύρωση του κρυπτονομίσματος δια διπλώματος ευρεσιτεχνίας ανοίγει το δρόμο στη μαζική του παραγωγή και διάθεση.

Το τέλος του δεύτερου σταδίου εισάγει το δεύτερο επίπεδο. Επίπεδο ονομάζω το χρόνο εντός του οποίου συμβαίνουν καθοριστικά γεγονότα τα οποία επιδρούν άμεσα στην κοινωνική ύπαρξη. Κάθε επίπεδο χωρίζεται από το προηγούμενο με ένα μεσοδιάστημα που αποτελεί περίοδο προετοιμασίας για το επόμενο στάδιο ώστε να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς γενική αντίδραση παρά μόνον με σποραδικές ελέγξιμες αντιδράσεις. Προς αποφυγή κατανόησης έχουμε δύο τρόπους να διακρίνουμε και να χωρίζουμε τα τεκταινόμενα. Τον τρόπο ΕΠΙΠΕΔΟΥ – ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  και τον τρόπο ΣΤΑΔΙΟΥ. Έτσι Η ΠΡΟΒΑ αποτελεί το ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ακολουθεί ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ το οποίο αποτελεί ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ και στη σειρά ακολουθούν ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ), ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ) και τελικά ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ).

Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  το οποίο ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία είναι το κανονικό συμβάν, όχι Η ΠΡΟΒΑ. Οι θάνατοι θα πληθύνουν σταδιακά ως ανεξέλεγκτα προχωρώντας στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που επιζητείται, ο φόβος θα κυριαρχήσει σε πολύ μεγάλη κλίμακα καθώς το χρονικό διάστημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από της Πρόβας, σχεδόν τριπλάσιο και παραπάνω ίσως, τα μέσα καταστολής όλων των ειδών θα δημιουργήσουν κλίμα τρόμου απλά και μόνο ελέγχοντας κάθε κίνηση, θα επέλθει η αναδιαμόρφωση της παιδείας, κατά τρόπο και περιεχόμενο, όπως τη γνωρίζουμε καθώς το δημόσιο σχολείο θα λάβει τη χαριστική βολή όπως ήδη γίνεται αντιληπτό από τις εντεινόμενες και υποστηριζόμενες δραστηριότητες του ιδιωτικού τομέα, διατηρώντας κοινό πολύ χαμηλών έως μηδενικών εισοδημάτων, ενώ η αγορά πλέον πληρούται από πτυχία ιδιωτικών πανεπιστημίων τα οποία χρηστικά είναι απολύτως έγκυρα και ισότιμα με τα δημόσια διαλύοντας έτσι και την ανώτατη παιδεία και μετατρέποντας την εύρεση σε αγορά εργασίας που ισοδυναμεί με συσσώρευση τίτλων σπουδών αναλόγως του κεφαλαίου που διατίθεται, ταυτόχρονα η παρεχόμενη γνώση θα εντοπιστεί στην αναγκαία προς την κάλυψη των αναγκών της Νέας Τάξης, η άστοχη επιθετικότητα θα κυριαρχήσει σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα καθώς εξαρτώμενη από τις τοξικές ουσίες που επηρεάζουν συγκεκριμένους εγκεφαλικούς νευρώνες οι οποίοι ενεργοποιούν το ερπετοειδές, ουσίες οι οποίες είναι σε μέγιστη χρήση και εννοώ το αλκοόλ, την καφεΐνη και τη ραδιοακτινοβολία η οποία προκαλεί τεράστια εξάρτηση και κυρίως η νέα ακτινοβολία 5G η οποία εκτός της άκρως επικίνδυνης για την ανθρώπινη οντότητα δράσης που αφορά στις καρκινογενέσεις, κυτταρικές αλλοιώσεις, υπερθερμάνσεις και καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων, υπερευαισθητοποίηση του οργανισμού μετατρέποντάς τον σε εύκολη λεία για τον ιό, θα προκαλέσει και υπερεξάρτηση από τις συσκευές στις οποίες εφαρμόζεται δημιουργώντας ασύστολη επιθετικότητα και αναστολή κατασταλτική σκέψης,  οι κοινωνικές συνθήκες θα δυσκολέψουν πάρα πολύ με αυξάνουσα οικονομική κατάρρευση, όλα τα συμβάντα ως είθισται, θα δικαιολογούνται ως αναγκαία λόγω πανδημίας και θα εφαρμόζονται εκ των ήδη ψηφισμένων νόμων ως τρόπων επιβολής των εντολών της Ισχύος.

Και εστιάζοντας στην υποχρεωτικότητα που αποτελεί το βασικό σημείο της επιτυχίας όλου του σχεδίου μπορούμε να εννοήσουμε πως η υποχρεωτικότητα συνάδει με την εισαγωγή στο πνεύμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και όλων όσων έπονται της αύξησης της ανεξέλεγκτης νομιμοποιημένης καταστολής. Καθώς η υποχρεωτικότητα τονίζεται στο έπακρο από τα Μ.Μ.Ε. ενώ πάντα η τελευταία φράση είτε πολιτικών είτε εντολοδόχων τους πληρωμένων, είτε δημοσιογράφων, είναι το σωτήριο εμβόλιο που θα λύσει όλα τα ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει. Και ενώ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με βάση το αρχικό Σύνταγμα δεν μπορεί να συσταθεί, το τελευταίο αναστρέφεται καθώς το κράτος μπορεί να τον υποχρεώσει με τη δικαιολογία της μέριμνας της δημόσιας υγείας. Και αυτό καθώς μέχρι της δημοσίευσης του ΦΕΚ 54/4/11-3/2020, σύμφωνα με την από συνταγματολόγο ερμηνεία του συντάγματος (https://www.syntagmawatch.gr/my-constitution/ine-opochreotikos-o-emvoliasmos-oste-na-min-kindinevi-i-dimosia-ygeia/), εκτός από εφαρμογή σε εδικές περιπτώσεις, δεν μπορούσε να στηριχθεί η γενική υποχρεωτικότητα καθώς και οι δύο περιπτώσεις του τρόπου εφαρμογής δηλαδή η όποια βία μπορεί να ασκηθεί ως παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα ή η κάθε ποινική κύρωση που μπορεί να εφαρμοστεί στην άρνηση του εμβολίου οδηγεί κατευθείαν στην προσβολή των ανθρωπίνων αξιών και παραμένει νομικά αστήρικτη. ‘Όμως, αυτό δεν ισχύει πλέον καθότι σύμφωνα με το προαναφερθέν ΦΕΚ (https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/nomos-4675-2020-phek-54a-11-3-2020.html), στο οποίο εμπεριέχονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν από ζητήματα συγκοινωνιών έως συμβάσεις αναστολών εργασίας εργαζομένων,  με βάση την κρατική μέριμνα για τη δημόσια υγεία, το Σύνταγμα αντιστρέφει τη δράση του κατά των ανθρωπίνων αρχών και αξιών αφήνοντας ελεύθερο τον ορίζοντα της υποχρεωτικότητας με τη χρήση του χαρακτηρισμού «προσωρινό μέτρο», πλήρως αδιαφανούς, καθώς δεν αναφέρεται κάτι περί της προσωρινότητας αφού όλο το ζήτημα αποδίδεται στην προσωπική απόφαση του υπουργού υγείας, αφήνοντας ανόρια την υποχρεωτικότητα, τις ποινικές κυρώσεις, την κατασταλτική βία και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιβολή της υποχρεωτικότητας καθώς εμφανίζεται μία υποκειμενική απόφαση η οποία καθοδηγείται από την παγκόσμια οργάνωση υγείας – ουσιαστικά παγκόσμια κερδοσκοπία φαρμακοβιομηχανιών, μάλλον δε την κερδοσκοπία των μεγαλοεπενδυτών στις φαρμακοβιομηχανίες.

Η προετοιμασία της κοινής γνώμης είναι εμφανέστατη καθώς πίσω από κάθε αναφορά νέων κρουσμάτων ή θυμάτων ανακυκλώνεται συνεχώς η σωτήρια δράση του εμβολίου η οποία θα αποτελέσει και επαναφορά σε ένα κόσμο που όμως για λίγο ακόμα μόνο ως ανάμνηση θα υπάρχει. Και είναι δυνατή η ανίχνευση της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. πίσω από τις βαρύγδουπες εκφράσεις των παρουσιαστών ή των προσκεκλημένων τους, ο τρόπος του τονισμού μιας φράσης ή λέξης, ο τρόπος προφοράς των συμφώνων που υπερισχύει όπως χρησιμοποιούνται στα σημεία που θέλουν να προωθήσουν. Και βέβαια, είναι χαρακτηριστική η προετοιμασία της μαζικής αποδοχής μέσω της αποδοχής της υποχρεωτικότητας στη χρήση της μάσκας, προστάδιο του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε συνδυασμό με τα όλο και περισσότερα μέτρα τα οποία συνεχώς ανακοινώνονται όλο και πιο αυστηρά, νομικά κατοχυρωμένα τα οποία θα κορυφωθούν στον τελικό εγκλεισμό. Η υποχρεωτικότητα σε όλα αυτά τα μέτρα, προετοιμάζει μεν την κοινότητα αφού την εκπαιδεύει στην αποδοχή εντολών και την απώλεια ελευθεριών, συνδυάζοντας το φόβο του θανάτου και της ποινικής δίωξης σε σημείο ώστε ο αστυνομικός να λαμβάνει την ταυτότητα του ιού και αντιστρόφως, δημιουργώντας την ανάμιξη φόβου από δύο διαφορετικές πηγές καταχωρημένες στη συνείδηση ως μίας. Όμως η υποχρεωτικότητα της μάσκας δε λειτουργεί μόνο έτσι αλλά ενισχύει την κοινωνία της Νέας Τάξης αφού συντελεί στην αποπροσωποποίηση του ανθρώπου, την απαλοιφή των ιδιαίτερων και μοναδικών χαρακτηριστικών του προσώπου, μετατρέποντάς τον σε ένα είδος βιομηχανικά παραγόμενο, ενισχύει τη φοβικότητα προς τους άλλους που παύουν να είναι συνάνθρωποι, τον απομονωτισμό, την συλλογικότητα, την κοινωνικότητα που εκδηλώνεται στη συλλογική δράση. Και βέβαια προωθεί τις ασθένειες, τις μολύνσεις, την επιβάρυνση του αναπνευστικού συστήματος, την οξέοση του αίματος και την συνεπαγόμενη πτώση του ανοσοποιητικού, με άλλα λόγια δημιουργεί υποψήφια θύματα.

Η ολοκληρωτική εντολή τήρησης της χρήσης της μάσκας  δια των νομιμοποιημένων πλέον και ποινικώς διωκομένων ως μη εφαρμοζομένων κυβερνητικών εντολών, αποτελεί την έναρξη της υλοποίησης του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ στο οποίο η μαζική ατομικότητα αβοήθητη και ως συνοθύλευμα απομονωμένων μονάδων θα μεταποιηθεί διά των μεγάλων επιπλοκών οι οποίες όσο περνά ο χρόνος θα αυξάνουν, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβρη και για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες και συνολικό χρόνο αυτή τη φορά επτά με οκτώ μήνες. Στην περίοδο αυτή τα κρούσματα του ιού θα ανέβουν πολύ υψηλά σε ανεξέλεγκτο βαθμό και αυτό είναι ξεκάθαρα αναμενόμενο αφού ο ιός μόνο με ένα τρόπο μπορεί να προχωρήσει σε γρήγορη και αποτελεσματική δράση, ως προσβολή του αναπνευστικού συστήματος. Έτσι, ήδη η χρήση της μάσκας η οποία δρομολογήθηκε από την καλοκαιρινή περίοδο και υλοποιήθηκε σε επιμέρους δραστηριότητες ως προετοιμασία, εισέρχεται στην πλήρη λειτουργικότητά της. Και είναι εμφανής ο τρόπος με τον οποίο η μάσκα διαπράττει τα αντίθετα του λόγου χρήσης της, καθώς οδηγεί το χρήστη στην αναρρόφηση μεγάλης ποσότητας εκπνεομένου διοξειδίου του άνθρακα το οποίο δρα στους πνεύμονες δημιουργώντας συνθήκες βιωσιμότητας και ανάπτυξης του ιού αλλά και ολέθριο στην ανάπτυξη των πνευμόνων για τα παιδιά κάτω των έντεκα ετών ανεξαρτήτως της δράσης αυτού. Και τα αποτελέσματα της χρήσης  της μάσκας θα κυριαρχήσουν εισάγοντας και τις νεαρές ηλικίες στη διαδικασία της πανδημίας ως ενεργά πλέον μέλη, αφού η χρήση της μάσκας κατά τη σχολική φοίτηση στο συνωστισμό των τάξεων θα επιφέρει πέρα από τις δυσκολίες του αναπνευστικού συστήματος και μολύνσεις διαφόρων τύπων. Και αυτό αρκεί να σκεφτούμε πόσο τα παιδιά σε ένα σχολείο αδημονούν να βρεθούν έξω από την τάξη, στο προαύλιο για δύο λόγους, να κινηθούν έντονα, λόγω της ακινησίας στην οποία υποχρεώνονται να βρίσκονται για αρκετή ώρα και να τραφούν. Έτσι, η επιστροφή στην τάξη θα χαρακτηρίζεται από μία εισπνεόμενη μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα εκ της  μεγαλύτερης εκπνεόμενης λόγω της προηχθήσης αυξημένης κινητικότητας δημιουργώντας επιπτώσεις στο αναπνευστικό αφού θα γίνεται διαρκώς και κατ’ επανάληψη, προετοιμάζοντας τους πνεύμονες να δεχτούν πολύ εύκολα τον ιό. Ταυτόχρονα, η διατροφή κατά τις εξόδους στο προαύλιο θα αφήνει υπολείμματα στην στοματική κοιλότητα τα οποία σε συνδυασμό με την υγρασία από την ακολουθούσα χρήση της μάσκας και την ευνοϊκή θερμοκρασία, επικαθήμενα διά της εκπνοής επί της εσωτερικής όψης της μάσκας, θα δημιουργούν εστίες πολλαπλών μικροβίων με αποτέλεσμα την επικράτηση πάρα πολλών λοιμώξεων. Και βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις στις οποίες με την χρήση της μάσκας δραστηριοποιούνται εστίες ασθενειών στο αναπνευστικό οι οποίες βρίσκονται σε αδράνεια κάτω από φυσικές συνθήκες αναπνοής αλλά και οι επιπτώσεις εκ της ελλείψεως οξυγόνου καθώς αυτό βρίσκεται στα κατώτατα οριακά σημεία ή και κάτω από αυτά σε αρκετές αστικές περιοχές. Στα μεγαλύτερα παιδιά θα συντείνουν και άλλοι λόγοι όπως το κάπνισμα το οποίο σε συνδυασμό με την εισπνοή του διοξειδίου θα τα καταστήσει πολύ ευάλωτα. Όμως δεν είναι μόνο η σχολικός χώρος που θα εμφανίσει την αύξηση κρουσμάτων αλλά και ολόκληρη η αστική περιοχή αφού οι συνθήκες ζωής σε αυτήν, ενισχυμένης ενεργητικότητας, άγχους εξαιτίας των χρονικών ορίων συγκεκριμένων διεκπεραιώσεων σε συνδυασμό με την τεράστια ατμοσφαιρική ρύπανση που υπάρχει στην πλήρη λειτουργία των αστικών περιοχών, την έλλειψη οξυγόνου κάτω των ανεκτών από τον οργανισμό ορίων και τη χρήση της ακτινοβολίας 5G η οποία αποδεδειγμένα προσβάλει τους πνεύμονες με οιδήματα, καθιστούν με μεγάλη ευκολία τους πνεύμονες ξενιστές του  ιού. Και εδώ για του λόγου το αληθές ας θυμηθούμε τα πλάνα από την πόλη της Κίνας, τη Γιουχάν όπου και η έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας, πλάνα που αποτυπώνουν μία αστική περιοχή πολύ μεγάλης  πληθυσμιακής πυκνότητας, σκοτεινής και ελαφρά ομιχλώδους εκ της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όπως και οι πόλεις των Η.Π.Α. όπου και η μεγάλη έξαρση της δράσης του ιού, αλλά και η Β. Ιταλία εκ των βιομηχανικών ζωνών της Λομβαρδίας όπου και το Μπέργκαμο, και ας μην μας διαφεύγει η χρήση της 5G στη Γιουχάν για πολλά έτη, όπως και τις αντιδράσεις των κατοίκων της προς κατάργησή της, καθώς γίνονταν συνεχώς αντιληπτές οι βλαπτικές της επιπτώσεις, οι οποίες αντιμετωπίζονταν με μαζικούς ξυλοδαρμούς αυτών και ασύστολη βία από μέρους της κυβέρνησης (από το κείμενο «Η Μάσκα»).

Από την άλλη όψη, της οικονομικής κατάρρευσης, η υποχρεωτικότητα οδηγεί βήμα προς βήμα στη μαζική χρεοκοπία καθώς εμφανίζεται μία άνευ προηγούμενου απελευθέρωση των εργοδοτών προς την εξαθλίωση των εργαζομένων με την κατ’ επιλογήν μισθοδοσία ενώ διαλύονται όλες οι ιδιωτικές προσπάθειες ανάκαμψης της καταστροφής στους χώρους της τέχνης με ξεκάθαρη την αδυναμία της αιτιολόγησης, για παράδειγμα γιατί καταργείται ένας χώρος δρωμένων τέχνης αφού καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις δηλαδή τα απαιτούμενα μέτρα που ζητά η πολιτεία, με αποφάσεις που απλά και μόνο καλύπτονται νομικά. Επισυμβαίνουν δε τραγελαφικά συμβάντα όπως οι προσλήψεις αναπληρωτών με τρίμηνες συμβάσεις, η χρήση του προσοντολογίου προς εύρεση εργασίας το οποίο συμπληρώνεται με πτυχία μηδενικής ουσίας και μόνο χρηματικής αξίας, καθιέρωση χαμηλόμισθης εργατικής τάξης, κατάργηση κάθε ελπίδας συνταξιοδότησης. Και ενώ συνεχίζεται το κλείσιμο των επιχειρήσεων προωθείται σε όλους τους τομείς η τηλεεργασία αποφέροντας τεράστιο μόχθο στους εργαζόμενους και τεράστιο κέρδος στους εργοδότες που αποσυμφορίζουν κτίρια και κάθε επακόλουθο έξοδο αυτών, επιταχύνεται η χρήση όλο και περισσότερο εικονικού χρήματος εκ της δυσχρησίας πλέον των τραπεζών που συνεχώς μειώνουν τα υποκαταστήματα και το προσωπικό τους ενώ οι σειρές αναμονής των ταλαίπωρων όλο και αυξάνονται έξω από τα εναπομείναντα καταστήματα. 

Είναι όμως μόνο η κερδοσκοπία το κίνητρο της υποχρεωτικότητας ή η κερδοσκοπία αποτελεί το κίνητρο προς τους εντολοδόχους και εφαρμοστές των εντολών, ενώ η υποχρεωτικότητα η οποία ανάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο σηματοδοτεί τον παγκόσμιο πλέον ολοκληρωτισμό ο οποίος οδηγεί στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ύπαρξης;

Η μία κυβέρνηση μετά την άλλη εξαγγέλει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού ενώ τα υποτιθέμενα θύματα του κορονοϊού αυξάνονται σε συνδυασμό με την τεράστια πλέον άνοδο που εμφανίζει η αύξηση των κρουσμάτων που δεν επιφέρουν βλάβες. Και ο όρος υποτιθέμενα δεν αμφισβητεί την ύπαρξη των θυμάτων αλλά την αιτία καθώς όλο και περισσότερες μαρτυρίες φανερώνουν τη χρήση θυμάτων άλλων ασθενειών ως θυμάτων του ιού. Και επειδή αυτό δεν μπορεί να σταθεί ως βάση επιβολής φόβου και πανικού καθώς όλο και περισσότερα έρχονται στο φως, επίκειται η ανεξέλεγκτη αύξηση θανάτων η οποία θα δώσει το ποθούμενο στήριγμα στην περεταίρω πορεία των πραγμάτων. Και βέβαια η αιτία θα αποδοθεί στον κορονοϊό ενώ δεν είναι άλλη από τις κυβερνήσεις καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λ. Μοντανιέ, του λαβόντος το βραβείο νόμπελ από την ανακάλυψη του ιού του ΑIDS, με άλλα λόγια ενός επιστήμονα ο οποίος πολύ δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί, ο φέρων τεχνητά σημεία επί της όλης του κατασκευής ιός ενώ είναι ακίνδυνος ενεργοποιείται τουλάχιστον με τη χρήση των κοινών κυκλοφορούντων εμβολίων όπως του εμβολίου γρίπης και μηνιγγιτιδόκοκκου και  οδηγεί κατευθείαν στο θάνατο –εφόσον ο εμβολιαζόμενος είναι ήδη φορέας του ιού, όχι αν τον αποκτήσει μετά τον εμβολιασμό.


  Όλοι το γνωρίζουν, οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν, οι γιατροί το γνωρίζουν και αυτό, όσο και την τεχνική παρέμβαση στον ιό που φανερώνει ένα βιολογικό όπλο με τεχνητή διασπορά αρχικά, όπως αποδεικνύεται από τον τρόπο ταυτόχρονης παγκοσμίου εξάπλωσης αλλά και την ύπαρξή του σε φυτά ζώα και πτηνά, αλλά όλοι σιωπούν ενώ τα φαρμακεία δημιουργούν λίστες με σειρές αναμονής στην αγορά των εμβολίων αυτών τα οποία φυσικά και θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς πρόβλημα αν απλά και μόνο ο εμβολιαζόμενος έκανε πριν το τεστ του ιού, το οποίο όμως κατά τους γιατρούς είναι αδύνατον να γίνει σε τέτοια κλίμακα. Και είναι αδύνατον να μη γίνει ο παραλληλισμός με τις μαζικές εξοντώσεις με εμβολιασμούς στην Αφρική και την Ινδία στις oποίες πάντα πρωταγωνιστεί ο Μπιλ Γκέιτς αλλά και στα ίδια τα λεγόμενά του στις πολυπληθείς δημόσιες ομιλίες του στις οποίες η μαζική ελάττωση του υπερπληθυσμού συμβαδίζει και ελέγχεται δια του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο οποίος τελικά θα αποδώσει την όντως άνοση και υγιή ανθρωπότητα  ενώ η μεγάλη μάζα του πληθυσμού θα εγκαταλείψει τη ζωή μη μπορώντας να ανταποκριθεί οργανικά στα απαιτούμενα του εμβολίου αφήνοντας πίσω την άτρωτη ανθρωπότητα. Και εδώ θα πρέπει να τονιστεί κάτω από αυτή την εστίαση της πρόκλησης θανάτων μέσω εμβολιασμού πως στην Ελλάδα το Μάρτη δεν ήταν τα μέτρα που πολυθρυλούνται πως έσωσαν τους έγκλεισμένους, αλλά το ότι ο κόσμος είχε εμβολιαστεί πριν τη διασπορά του ιού, κάτι που δεν συνέβη στην Ιταλία και κάτι το οποίο τώρα στην Ελλάδα θα ανεβάσει υπερβολικά τους νεκρούς αφού το εμβόλιο της γρίπης  θα γίνει μετά τη μεγάλη διασπορά των καλοκαιρινών μηνών. Και ενώ αυτή η άνοδος των θυμάτων πολύ εύκολα θα μπορούσε να αποσοβηθεί με ένα απλό τεστ, μηδενίζοντας τα θύματα και σώζοντας πλήθος ανθρώπων όπως και ο μη φορέας εμβολιαζόμενος δεν έχει επιπτώσεις στην υγεία του, προχωρούμε στην πληθυσμιακή αποσυμφόρηση του πλανήτη δια της αποσιώπησης της αλήθειας και της διασποράς του πανικού και του τρόμου.

Ο απομονωτισμός, η κατάλυση της συλλογικότητας, η αδυναμία πρόσβασης στην αλήθεια καθώς αυτή πιστοποιείται απρόσωπα με την απλή αρχειοθέτηση των νεκρών, η αδυναμία διερεύνησης εκ της μη υπέρβασης των στεγανών τοιχωμάτων, η κλειστή κοινότητα διαχείρισης όλης της υπόθεσης που λειτουργεί σε πλήρη αδιαφάνεια ενώ καλύπτεται πλήρως από τον τρόπο μιας ρυθμιζόμενης μέσω των Μ.Μ.Ε. πραγματικότητας, η μη ύπαρξη ενός ενεργού κοινωνικού άξονα στήριξης των πολιτών αφού τα κύρια πολιτικά κόμματα εμφανίζονται στην πλήρη τους ύπαρξη ως εντολοδόχοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, κατακρατούν τον πληθυσμό στην αγνωσία, την μη αληθινή ενημέρωση, τις αρρωστημένες αντιδράσεις οι οποίες οδηγούν πάλι σε σχίσματα και διαμάχες βελτιστοποιώντας τις συνθήκες προς προώθηση των ζητουμένων της Ισχύος, ενώ ακόμα και μια υγιής αντίδραση η οποία ως εκ θαύματος θα μπορούσε να υπάρξει θα οδηγήσει κατευθείαν στη στρατιωτική νομιμοποιημένη καταστολή, δείγματα της οποίας έχουν δοθεί από κάποιες κυβερνήσεις κατά την περίοδο της ΠΡΟΒΑΣ. Έτσι, όσο οι αντιδράσεις αυξάνονται θα οδηγούν στη χρήση βίας – το βλέπουμε ήδη στη χρήση της μάσκας όπου η χρήση βίας ήδη έχει αρχίσει καθώς η καταστολή δεν είναι παρά η έννομη δράση της κυβέρνησης προς τη μέριμνα της δημόσιας υγείας. Σε πλανητικό επίπεδο αυτό σημαίνει την ολοκληρωτική κυριαρχία μιας εξουσίας του σκοτεινού βάθους η οποία χρησιμοποιεί μέσω των κυβερνητικών ελίτ, κατασταλτικά μέτρα όπου πρωταγωνιστεί η βία και ο απόλυτος ολοκληρωτισμός. Και ας μη γίνεται σημείο αναφοράς αποριτικό η ελάχιστη ποσότητα κρατών εις τα οποία δεν επιλέγεται η υποχρεωτικότητα αλλά ας γίνει σημείο επίσκεψης καθότι, όποιο κράτος πολιτικά δεν την εφαρμόζει, έχει καταβολές που διασυνδέονται τώρα και στο παρελθόν με το Ναζισμό, είτε ως έδρα της μεγάλης Ναζιστικής Ελίτ είτε ως αποδέκτης των φυγαδευμένων από τους Αμερικανούς, Ναζί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.     

Μέσα σ’ αυτή την διαδικασία της αποσύνδεσης και αποσύνθεσης του ανθρώπου, το επίπεδο αυτό θα λήξει με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό παγκοσμίως,  του οποίου ο τρόπος και η μορφή δεν πρέπει να γίνεται κατανοητός μόνον ως ο παραδοσιακός ενέσιμος τρόπος τον οποίο γνωρίζουμε καθότι η νέα τεχνολογία μπορεί να τον παρουσιάσει και να τον πραγματοποιήσει με εντελώς διαφορετικό ένδυμα όπως το αυτοκόλλητο μικροβελόνων, ενώ ο απλός άνθρωπος δεν θα γνωρίζει τι είναι αυτό και ποια η δράση του σε αυτόν και σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω των αντιδράσεων των αντιφρονούντων προς αυτόν οι οποίες δε θα είναι ούτε σποραδικές ούτε αμελητέες και ο οποίος  θα δώσει το σήμα προς μία ακόμα ψευδή επαναφορά στην κανονικότητα, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ. Και η πλανητική ισχύς της δικτατορικής Νέας Τάξης κανένας δεν μπορεί να απορρίψει ότι μπορεί δια του εμβολίου να επεκταθεί στον ίδιο τον ανθρώπινο οργανισμό ώστε να επιτύχει το ζητούμενο, την πλήρη αποδοχή πάντων χωρίς πλέον την χρήση ενός ιού πανικού. Και αυτή η αποδοχή γίνεται εύκολα με τη διασύνδεση του ανθρώπου στο παγκόσμιο σύστημα συχνοτήτων και τη λήψη εντολών μέσω αυτού και δια των ασύρματων συσκευών, εντολές τις οποίες θα θεωρεί δικό του τρόπο σκέψης που ωθούν σε ανάλογες πράξεις, ανθρώπου αυστηρά ελεγχόμενου και κατευθυνόμενου. Αλλά και ο μη δεχόμενος θα αντιμετωπίσει τη δίωξη, τον κατατρεγμό, κατ’ αρχήν από το κατευθυνόμενο μαζικό σύνολο και κατά δεύτερον από τις κρατικές δομές καθώς κατ΄ αρχήν θα κριθεί, ως μη εμβολιασθείς, ακατάλληλος στη συνέχιση της εργασίας του χωρίς αυτό να αποτελέσει δίωξη αλλά αποτέλεσμα των δικών του πράξεων ενώ θα αδυνατεί πλέον να μετέχει και στην κοινοτική ζωή ως επικίνδυνος προς τη δημόσια υγεία. Επομένως θα πρέπει να γίνει απόσυρση όλων έως την άρση των μέτρων, σε εγκλεισμό που σημαίνει πως αφού θα πρέπει να ελέγχονται δεν θα μπορούν να κλειστούν σε προσωπικούς χώρους, στα σπίτια τους, αλλά σε ειδικούς χώρους επιτήρησης. Στους χώρους αυτούς κανείς δε θα μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει αλλά και κανείς πλέον δε θα ενδιαφέρεται αν υπάρχουν ή όχι. Αποτελεί δε μια βασική ιστορική διδαχή η περιθωριοποίηση των αχρήστων, ενοχλητικών και αντιφρονούντων σε χώρους ειδικά ελεγχόμενους, είτε καταυλισμούς, είτε οίκους, είτε στρατόπεδα, μακριά από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο που συνεχίζει στην καθημερινότητα. Αφού διενεργηθούν όλα αυτά ώστε πλέον ο φόβος του ιού να υποχωρήσει έχοντας πετύχει όλες τις προϋποθέσεις του τελικού σκοπού θα επέλθει η οικονομική κατάρρευση η οποία ήδη έχει γίνει και θα δώσει τα πλήρη αποτελέσματά της ως το τέλος του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, η οποία είναι και ο τελικός στόχος της Ισχύος.    

Σ’ αυτό, στο οποίο θα επιτευχθούν κατ’ αρχήν τα αποτελέσματα του εμβολίου στον άνθρωπο, όχι σε σχέση με τον μεταλλάξιμο άλλως κατευθυνόμενο ιό αλλά ενεργοποιώντας τη γονιδιακή μετάλλαξη του DNA-RNA, προς ον στερούμενο τη δυνατότητα δημιουργικής κριτικής σκέψης την οποία ακόμα διατηρεί και την οποία ως γονιδιακά στερούμενη πλέον και με την ταυτόχρονη εισαγωγή του ατόμου στη Νέα Εποχή ως ελέγξιμη ηλεκτρονική μονάδα δικτύου, αφού πλέον θα ελέγχεται ως συσκευή δικτύου με τη σύνδεση μέσω της θανατηφόρας 5G και δια του εμπλουτισμένου με μικροηλεκτροτεχνολογία εμβολίου  και ασχέτως από τις οργανικές καταστροφές και τους θανάτους λόγω δυσανεξίας των οργανισμών σ’ αυτό, που θα προκληθούν, θα επιτρέψει το πέρασμα στο ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ) ενώ ταυτόχρονα δια των δύο προηγούμενων σταδίων θα έχει οριστεί πλέον η αποχρηματοποίηση της κοινωνίας η οποία θα ακολουθήσει στο τελευταίο επίπεδο με την ταυτόχρονη και αλληλλένδετη ηλεκτρονική ψηφιοποίηση και ρομποτοποίηση του ανθρώπου, την παύση του ανθρώπινου όντος κάτι το οποίο θα επαναφέρει τους ανθρώπινους οργανισμούς σε μία σταθερή κατάσταση αντικαθιστώντας τα εκ της ακτινοβολίας κατεστραμμένα μέρη τους και τα αποσυνδεδεμένα γονιδιακά με ηλεκτρομηχανικά.

Τα αποτελέσματα των προηγούμενων σταδίων στην παγκόσμια οικονομική κατάσταση θα είναι ολέθρια ώστε η χρηματοοικονομική κατάρρευση να ακολουθηθεί από την ανόρθωση μέσω του νέου ελεγχόμενου συστήματος ψηφιοποίησης, ενός δικτύου παγκοσμίου ελέγχου, ενώ θα έχει επέλθει η τεράστια μείωση του πληθυσμού μέσα από την υπερβολή των εξ ασιτείας θανάτων αλλά και άλλων γεγονότων όπως η βία που θα είναι σε πολλές περιπτώσεις αναπότρεπτη, η τεράστια αύξηση των καρκινοπαθειών, οι θάνατοι εκ της  δυσανεξίας στον εμβολιασμό η οποία θα καταλογιστεί όχι ως αντίδραση του ανοσοποιητικού αλλά ως αντίδραση του ιού (όπως χωρίς ντροπή και ενδοιασμό έχει αναφερθεί σε δημόσιες ομιλίες των άμεσα εμπλεκομένων οι οποίες τονίζουν την υπερανοσοποιημένη νέα υπερσμικρυνσμένη πληθυσμιακά ατομικότητα της γης πάντα προς το καλύτερο αύριο), ο οποίος θα εμφανίζεται να συνεχίζει το έργο του διατηρώντας τη φοβική σε συνθήκες καταστολής κοινωνία. Καθώς στις ημέρες μας βλέπουμε να επεκτείνεται χωρίς όρια και με την υπόσχεση της καλύτερης ζωής, κάτι που πραγματοποιείται και σε κάθε διαφημιστική εκστρατεία προς εκπλήρωση του νέου καλύτερου ψηφιοποιημένου είναι, η παροχή δανείων προς ανάκαμψη της οικονομικής κρίσης αυτό σημαίνει πως επεκτείνεται και η εκτύπωση χρημάτων δίχως το χρυσό ισοζύγιο. Αυτό θα φέρει έναν καταιγιστικό πληθωρισμό με τον οποίο θα επιτευχθεί η απομάκρυνση του μέγιστου μέρους των χρημάτων από την αγορά και η συγκέντρωσή τους στις μεγάλες τελικά επενδυτικές επιχειρήσεις οι οποίες είναι έτοιμες για την οικονομική ανόρθωση καθώς θα έχουν όλο το χρήμα αλλά και το χρυσό ισοζύγιο το οποίο ήδη έχουν στην κατοχή τους αφού έχουν αδειάσει τις εθνικές τράπεζες από το χρυσό, περνώντας τον στην κατοχή τους επιδοτώντας με κρυφά και φανερά ψευδώς δικαιολογούμενα ποσά τις κυβερνητικές ελίτ και αντικαθιστώντας τα αποθέματα χρυσού με ψευδείς αντικαταστάτες, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο η αμερικανική εθνική τράπεζα δεν αποδίδει τα αποθέματα χρυσού που της είχαν δοθεί στις χώρες που ανήκουν και τα ζήτησαν προς οικονομική στήριξη στο τέλος του εγκλεισμού. Δεν τα αποδίδει διότι δεν τα έχει πλέον. Επειδή ακριβώς τα πάντα θα έχουν συλλεχθεί από τους μεγαλοεπενδυτές και ό, τι κρύβεται πίσω από αυτούς, θα ξεκινήσει και η Νέα Εποχή από αυτούς με τον τρόπο που έχουν επιλέξει και δεν είναι άλλος από αυτόν που έχουμε προαναφέρει, το τέλος του ΤΡΙΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, το χάραγμα του χεριού και του μετώπου.

ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

Διδάσκαλος Π.Ε., Θεολόγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

WE ARE LEAVING...GOING HOME

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ