ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Ημέρες πολέμου: Το χάραγμα του χεριού και του μετώπου

 Τα παρακάτω γράφτηκαν στην αρχή της περιόδου του εγκλεισμού με πολλές διαφορές, ένα κείμενο προορισμένο για τους μαθητές μου με σκοπό την ψυχική τους στήριξη. Όταν οι μέρες του εγκλεισμού έγιναν πολλές και διαγράφονταν ήδη εμφανέστατα τα μελλούμενα ξαναγράφτηκε και στάλθηκε προς τους αδελφούς χριστιανούς. Το παραθέτω όπως συνετέθη πριν τρεις και παραπάνω μήνες συμπληρώνοντας όσα με ωθούν στη δημοσίευσή του. Η θέση της ιεραρχικά δομημένης Εκκλησίας παραμένει αφανής παρά τις προσπάθειες αξιότιμων και συνεπέστατων ιερέων. Χωρίς να επεκταθώ σε αιτίες τονίζω την εντιμότητα με την οποία θα έπρεπε η σύνολη Εκκλησία να απευθυνθεί στους πιστούς προετοιμάζοντάς τους για όσα γίνονται και θα γίνουν και όχι οι αξιοσέβαστοι ιερείς που διασύρονται από τα καλοπληρωμένα Μ.Μ.Ε. Δύο τουλάχιστον ζητήματα τονίζουν την εκρηκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία. Τα ποσά τα οποία αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα οποία έλαβαν οι υπεύθυνοι ειδικοί οι οποίοι είχαν οριστεί από την κυβέρνηση από τις διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες τη στιγμή που καταστρέφονταν εργασίες και οι άνθρωποι κατέπεφταν οικονομικά αποδεικνύουν τις κινήσεις που γίνονται στο σκοτάδι και ποιο σκοπό υπηρετούν οι ειδικοί και όσα πρεσβεύουν. Πέρα από όλα όσα έχω αναφέρει στα δημοσιευμένα κείμενα και τα οποία δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβω, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του κρυπτονομίσματος το οποίο έλαβε ο Bill Gates που οδηγεί στη νόμιμη παραγωγή του ηλεκτρονικού εξαρτήματος το οποίο θα εισαχθεί στα ανθρώπινα σώματα προσφέροντας στη Σκοτεινή Ελίτ Νέας Τάξης τον παγκόσμιο έλεγχο δημιουργώντας τους ψηφιοποιημένους μεταανθρώπους σε συνδυασμό με το ψευδοεμβόλιο το  οποίο υποτίθεται πως φτιάχτηκε για τον κορονοϊό που στην πραγματικότητα όμως στοχεύει στη γονιδιακή μεταβολή του DNA ώστε να προχωρήσει η ανακατασκευή του ανθρώπινου όντος κατά τα ζητούμενα της Νέας Τάξης, αυτό λοιπόν το νέο κατασκεύασμα κωδικοποιείται στο δίπλωμα που δόθηκε με τον αριθμό 666. Όσο για αυτοκόλλητο εμβόλιο μικροαιχμών αποκαλείται Λουσιφεράση (εκ της ουσίας που περιέχει). Περισσότερα και πολύ αναλυτικά υπάρχουν στο βίντεο το οποίο παραθέτω στο κείμενο με τίτλο Ρομφαία Πυρός. 

 https://www.youtube.com/watch?v=LU9_9NbAN0M

 

Aδελφοί εν Χριστώ.

 

Είναι παράξενο και πρωτόγνωρο το συναίσθημα που διαμορφώνεται μέσα μας καθώς δεν ακούμε πια τις καμπάνες της εκκλησίας να μας καλούν. Μπορεί κάποιες φορές να μας εκνεύριζαν σπάζοντας την ησυχία που τόσο είχαμε ανάγκη μέσα στην πάλη της καθημερινότητας και να ευχόμασταν να σιωπήσουν, σήμερα όμως γνωρίζοντας και ζώντας αυτή τη σιωπή κάθε άλλο παρά επιθυμητό είναι.

Η εκκλησία, όχι η ιεραρχημένα δομημένη οργάνωση, αλλά το σύνολο των πιστών, η κοινότητα των αδελφών που ανάγεται στα πρόσωπα.  ο ίδιος ο απλός άνθρωπος που πάντα ένιωθε τον Ιησού να τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή παίρνοντας δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα ώστε να κινηθεί με κάθε κόστος ενάντια στα εμπόδια που αναδύονται στο μόχθο της ζωής, καταλήγει να είναι απούσα αφού δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη συνεύρεση, την κοινωνία των αδελφών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού έθνους ο Έλληνας χάνει τη βασική δύναμη στήριξης τη βασική δυνατότητα ζωής αφού η συνεύρεση, η μετοχή στην κοινότητα, η κοινωνία, συγκαταλέγεται στις βασικές δυνατότητες θανάτου. Ό, τι και να ενθυμηθούμε από την ιστορία πάντα η κοινότητα των πιστών ήταν ο βασικός ενεργός παράγοντας. Ήταν η ομάδα των πραγματικά πιστών όχι των κατ’ όνομα ή των καταγραμμένων αυτή που παρέδιδε στη σταύρωση τον εαυτό της. Παραδίδοντας τους εαυτούς στη σταύρωση δεν τους φόβιζαν ούτε τα θηρία που τους κατακρεουργούσαν, ούτε τα μαρτύρια που αγόγγυστα υπέφεραν, ούτε η μισανθρωπία, ο εμπαιγμός, ο εξεφτελισμός που κατά καιρούς εκθέτονταν.

Δεν τους φόβισε ο θάνατος και ο πόνος έχανε την ισχύ του καθώς ύψωναν το ανάστημά τους στην παντοδύναμη οθωμανική αυτοκρατορία ή τα ανελέητα γερμανικά στρατεύματα ή όταν άφηναν την τελευταία τους πνοή από ασιτία στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής καθώς ο Ιησούς ήταν εκεί δίπλα στον καθένα, άγγιζε φιλικά τον ώμο του χαμογελώντας, αποδίδοντας έτσι την ύψιστη βεβαιότητα της μέλλουσας συνύπαρξης.

 

Αδελφοί

 

Η εκκλησία σιώπησε. Αδυνατεί. Παρόλο που υπάρχουν εστίες έτοιμες να ξαναανάψουν οι πιστοί χάνουν σιγά σιγά το στήριγμά τους. Η συνεύρεση, η αντίληψη της κοινωνίας αφανίζεται αργά αλλά σταθερά. Η απομάκρυνση από τους ναούς εξαιτίας του λόγου των ημερών συντονισμένη με την απομόνωση εντός των κατοικιών δημιουργεί ανασφάλεια, αβεβαιότητα, παλινδρομήσεις, άνοια και όσο προχωρεί το χάσμα θα αυξάνει. Βλέπετε, ο άνθρωποι προσεύχονταν στην κοινή τους συνεύρεση ομαδικά και ατομικά ο καθένας όμως η ομαδικότητα πάντα ήταν ο τρόπος που ακόμα και ο μοναχικός προσευχητής ζούσε. Η κοινωνία των αδελφών εν Χριστώ.

Οι μέρες που έρχονται θα αποδειχθούν πολύ δυσκολότερες από όσες παρήλθαν. Και όσο δυσκολότερες οι συνθήκες τόσο θα αποδυναμώνεται η εκκλησία γεγονός το οποίο δεν έχει άλλο αποτέλεσμα παρά την χειραγώγηση του κόσμου από την εγκόσμια πηγή δύναμης και εξουσίας.

Ας μη μας διαφεύγει πως μη σχετιζόμενη με την ύπαρξη εξαιρετικών προσώπων ιερέων και ενεργειών  και η ίδια η ιεραρχημένα δομημένη εκκλησιαστική οργάνωση χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν πολλές φορές από την πολιτεία για τη χειραγώγηση των πολιτών. Αν αναρωτιέται κάποιος το πώς είναι δυνατό κάτι τέτοιο ας ανατρέξει πίσω στο διαφωτισμό, ας διαβάσει τις βασικές αρχές που συγκρότησαν την αστική κοινωνία με την παράλληλη άνοδο των φυσικών επιστημών και αμέσως θα αντιληφθεί πως η εκκλησία τότε δέχτηκε τη χαριστική βολή αλλά κρατήθηκε από τους αστούς στο σύστημα μέσα σε ένα δούναι και  λαβείν αφού η δύναμή της όσον αφορά στις επιστήμες είχε αφανιστεί όμως η δύναμή της στους πιστούς ήταν τεράστια. Η αντίθεση της εκκλησίας προς τις ιδέες του διαφωτισμού, της γαλλικής επανάστασης και κάθε είδους επιρροή από τη Δύση πρέπει να ερμηνεύεται ακριβώς από το γεγονός πως όσο η επιστημονική σκέψη προχωρούσε από τους επιστήμονες και η νέα αστική σκέψη εκφραζόταν από φιλοσόφους και διανοούμενος τόσο η εκκλησία φανερωνόταν ως ψευδές άχρηστο συνθετικό της νέας τάξης και το μόνο που μπορούσε ήταν να καταδικάζει τις τάσεις, τις ιδέες τις κινήσεις αυτές συντασσόμενη με τους παραδοσιακούς τρόπους εξουσίας που κατακεραύνωνε η νέα τάξη. Πάραυτα  η αστική τάξη δεν απέβαλε την εκκλησία στην πράξη αλλά τη χρησιμοποίησε στην επίτευξη των στόχων της.

Έτσι, μέσα σε δύο αντίθετες αλλά συμβρισκόμενες χειραγωγήσεις δημιουργήθηκε ο σημερινός κόσμος.  Καθώς η εκκλησία παρέμενε ως είχε, ίδια ως ύπαρξη και αλήθεια, κάτι που δεν αφορά στην ενδοκοσμική της ύπαρξη η οποία δια πολλών και διαφόρων τρόπων συμμετέσχε  στα κοινωνικά δρώμενα, ο αστικός πολιτισμός έδωσε τη θέση του στον μετααστικό ο οποίος ενώ αφάνισε υπαρκτικά και νοηματικά τον αστικό επέτρεψε μόνο στο είδωλό του να περιφέρεται στον κόσμο εφησυχάζοντας τις ανθρώπινες ανησυχίες, τα ανθρώπινα άγχη. Αυτός με τη σειρά του αφού διετέλεσε παρασκηνιακά όλο το έργο της προετοιμασίας το οποίο εκλήθη να τελέσει αποχωρεί θεαματικά σήμερα με ένα ολοκάυτωμα της ανθρωπότητας εξαιτίας μιας ασθένειας που ο ίδιος δημιούργησε, ένα ολοκαύτωμα το οποίο δεν είναι άλλο παρά η θριαμβευτική είσοδος στον κόσμο του μέλλοντος τρόπου ύπαρξης που είναι η ατομική υποτέλεια στην παγκόσμια εξουσία και ισχύ της υπερδύναμης του κυβερνοχώρου του οποίου μια φανέρωση αποτελεί το  διαδίκτυο.

Και σήμερα, η απόφαση που επιλέχθηκε στο αμερικανικό Στέητ Ντηπάρτμεντ πριν 30 χρόνια περίπου πραγματοποιεί εκτός των άλλων, τον εξοβελισμό της εκκλησίας αποδεικνύοντάς την άχρηστη όσο κατ’ αυτούς και οι ηλικιωμένοι, απογυμνώνοντας τους ανθρώπους μπροστά σε μια θανατηφόρο επίθεση στην κατάσταση της πλήρους αδυναμίας, ενώ αναγορεύει στη θέση του θεού το διαδίκτυο αφού δι’ αυτού τα πάντα γίνονται όπως ακριβώς δια του Θεού τα πάντα εγένοντο. Από την καθημερινή εργασία, τις ασχολίες, τις οικονομικές διεκπεραιώσεις, τον κρατικό έλεγχο, την εκπαίδευση, για να καταλήξει στην ηλεκτρονική ψηφιοποίηση του ανθρώπου, μια μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε ηλεκτρονική κατασκευή.

Η μόνη κατά πάντα πραγματικότητα όπως πρεσβεύουν στο Στέητ Ντηπάρτμεντ είναι ο κυβερνοχώρος, αιώνιος και παντοδύναμος έναντι των τυχαίων μεταβλητών που είναι όλα αυτά που εμείς ονομάζουμε πραγματικότητα, οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά, η φύση, το σύμπαν  τα οποία κατ’ αυτούς μπορεί να υπόκεινται σε οποιεσδήποτε τυχαίες ή όχι μεταβολές και να δέχονται οποιεσδήποτε διορθωτικές παρεμβάσεις. (για αναλυτικότερη περιγραφή σας παραπέμπω στο άρθρο μου «Διαγραφή)

 

Υπό αυτών των συνθηκών η Αποκάλυψη του Ιωάννη γίνεται  αμέσως ορατή στην καθημερινή πραγματικότητα  καθώς μιλά για το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη που θα κυριαρχήσει σε όλα τα έθνη της γης, η παγκόσμια διακυβέρνηση της πλέον παγκοσμιοποιημένης επικράτειας, η οποία πραγματοποιείται διά της διασποράς του θανάτου παγκοσμίως ώστε να φαντάζει δικαιολογημένη η κάθε χειρουργική επέμβαση στην κοινωνία που στοχεύει στην ολοένα και μεγαλύτερη μείωση του ανθρώπινου και την μετατροπή του σε μηχανικό κατασκεύασμα τήρησης εντολών, στελέχους της αναδυομένης νέας κοινωνίας, αυτή της παγκόσμιας τάξης. Μιλά η Αποκάλυψη για τις τεράστιες απώλειες σε ανθρώπους, τις καταστροφές των έμβιων όντων την καταστροφή της ξηράς και της θάλασσας. Για την τεράστια αναμέτρηση που θα λάβει χώρα κάποια στιγμή. Μάλιστα για τους ελάχιστους εναπομείναντες πιστούς, τους εκλεκτούς του θεού, ακριβώς επειδή παρέμειναν πιστοί μέσα στη φρίκη του μαρτυρίου που πλουσιοπάροχα πλέον αποδίδεται σε κάθε δημιούργημα του θεού.

Μιλά για τις μέρες που ζούμε. Ο πανικός της διασποράς της θανατηφόρας ασθένειας δημιουργεί έναν κόσμο που καθοδηγείται πλέον από συγκεκριμένα κέντρα ισχύος. Ο εντολές τους εφαρμόζονται παγκόσμια από όλες τις κυβερνήσεις ακόμα και με τις δυνάμεις καταστολής.

Ο ψευδοπροφήτης το χαρακτηριστικό πρόσωπο της Αποκάλυψης, ήδη εμφανίζεται στα ΜΜΕ τα οποία πολλές φορές τον αποκαλούν προφήτη. Τον γνωρίζετε αφού προβάλλεται στα ΜΜΕ και ξέρετε περί ποίου πρόκειται. Καθώς όλοι γνωρίζουμε τον αριθμό του, το χξς΄, το 666. Bill Gates λεξάριθμος 6, πρωταρχικός αριθμός 6, προφήτης λεξάριθμος 1266, πρωταρχικός αριθμός 6. Η φράση «προφήτης Βill Gates» αν κωδικοποιηθεί ως πρωταρχικός – λεξάριθμος –πρωταρχικός δίνει τον αριθμό 666. Σε δεύτερο επίπεδο κωδικοποίησης, ο λεξάριθμος της λέξης προφήτης είναι το 1266 αν δημιουργήσουμε τον συνδυασμό της παραπάνω φράσης 1266 – 6 – 6 και αρχίσουμε τη διαδικασία που οδηγεί στον πρωταρχικό έχουμε 126612, 2466, 666. Διάφοροι συνδυασμοί αποδίδουν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.

 Ήδη προετοιμάζεται το πιο χαρακτηριστικό σημείο της κυριαρχίας του θηρίου: Το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο στο οποίο ουσιαστικά οι άνθρωποι θα εξαναγκαστούν να συγκατατεθούν καθώς όπως γράφει στην Αποκάλυψη δεν θα μπορούν ούτε να αγοράσουν ούτε να πουλήσουν και αυτό αφορά σε όλους ανεξαρτήτως τάξης κοινωνικής. Αυτό το ιδιαίτερα συγκεκριμένο σημείο το οποίο πάντα προκαλούσε έκπληξη και ερωτηματικά στον  μελετητή της Αποκάλυψης, υποστασιάζεται σήμερα εν πλήρη ισχύ. Ήδη τα χρήματα σε περιοχές του πλανήτη αποσύρονται ως φέροντα τον ιό του θανάτου. Ήδη οι συναλλαγές γίνονται δια του κυβερνοχώρου κυρίως με κάρτες και διαδίκτυο ή με απευθείας διακίνηση χρημάτων μέσω του διαδικτύου. Ήδη διαγράφεται στην οπτική των επόμενων μηνών η τοποθέτηση υποδερμικά του μικροτσίπ το οποίο θα διαδεχτεί τις κάρτες συναλλαγής καθώς οι κάρτες θα αντικατασταθούν απ΄το χέρι του συναλλασσόμενου,  ήδη καθώς γίνεται λόγος από τα κυβερνητικά κέντρα η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα είναι γεγονός: Το χάραγμα του χεριού και του μετώπου.

Κάτω από την οπτική αυτή, ο κόσμος, το δημιούργημα του Θεού, το θαύμα της ύπαρξης, ο άνθρωπος το κατ’ εικόνα και ομοίωσιν δημιούργημα, μεταλλάσσονται βίαια σε παράγωγα του κυβερνοχώρου, σε υπάρξεις οι οποίες πολύ γρήγορα θα ελέγχονται καθολικά με τη βοήθεια των εμφυτευμένων πλέον ηλεκτρονικών εξαρτημάτων τα οποία θα εμφυτευθούν στα ανθρώπινα όντα,  γενόμενα αποδεκτά από την ανθρωπότητα υπό τη βία του φόβου και  του πανικού  της διασποράς του θανάτου και με την υποχρεωτική επιβολή τους από τις κυβερνήσεις οι οποίες ήδη δηλώνουν άμεση τήρηση των εντολών των εμπειρογνωμόνων. Ο άνθρωπος που δε θα τα αποδεχτεί αποβάλλεται πλήρως από την κοινωνία μη μπορώντας να ενεργήσει καμία συναλλαγή και ούτε να ζήσει  από ό, τι κατέχει, αν κατέχει, αφού δεν θα δύναται να το χρησιμοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο: ουσιαστικά καταδικάζεται εις θάνατο. Όποιος δεν προσκυνήσει την εικόνα του θηρίου θα πληρώσει με τη ζωή του. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 13)

 

Αδελφοί Αγαπημένοι

 

Μόνο ένα δεν μπορεί να αγγίξει ο φόβος, ο πανικός, ο τρόμος που διασπείρονται στη γη. Την αγάπη. Η αγάπη δεν είναι κάτι που το έχουν, ένα συστατικό της ύπαρξης του δημιουργού τους, ώστε να το διαθέτουν και αυτό, παρά μόνο ως ψεύδος και απάτη, ανήκει σε χώρο που δεν μπορεί να τον πλησιάσουν επ’ ουδενί: Το χώρο τον Αδελφών εν Χριστώ. Το μόνο που μπορεί να πράξει είναι να φανερωθούν οι πραγματικοί Αδελφοί, να ξεχωρίσουν από αυτούς που θεωρούνται, ή και νομίζουν οι ίδιοι πως είναι, ή είναι καταγεγραμμένοι ως χριστιανοί.

Ο άνθρωπος και όλη η δημιουργία μαζί είναι δημιούργημα θεϊκό και μόνο μέσα από την υλοποίηση της ουσίας τους, της θεϊκότητάς τους  μπορεί να επιβιώσουν  πραγματικά, να φτάσουν το μεγαλείο της δημιουργίας το τέλος, την οριστική της μορφή την πραγμάτωση της ύπαρξής της. Ξεχάστε την αυστηρότητα ή την κακοτροπία που πιθανότατα όλοι έχουμε διακρίνει σε ναούς που έχουμε επισκεφθεί, αντικαταστήστε την ανάμνησή της με τη γλυκύτητα που συναντήσατε σε άλλους, λίγους ίσως μα λαμπρά εκθαμβωτικούς εκ ΦΩΤΟΣ πλήρεις χάριτος ιερέων και αδελφών. Θυμηθείτε πως η αυστηρότητα και η πειθαρχία που επιβάλλεται εκ των έξω και όχι ως αρετή του σώφρονος ανθρώπου, ανήκουν σε ένα κόσμο που δεν είναι ο κόσμος της αγάπης και είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν πάρα πολλές αντιθέσεις μέσα στην ασυμμετρία που δημιουργείται ταυτόχρονα από το ΦΩΣ και το σκότος.

Η αγάπη, η σύμπνοια, η αλληλεγγύη αδυνατούν να εμφανίσουν το μεγαλείο τους στον κόσμο μας, μόνο να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε την ανείπωτη ύπαρξή τους μέσα από τα φτωχά περιγράμματά τους που εμφανίζονται αρκετές φορές και με πολλούς τρόπους στην καθημερινότητα από ανθρώπινες ενέργειες, άσχετα από την αιτία που τις προκαλεί καθώς αυτή μπορεί να είναι μια αληθινή, γνήσια απρόβλεπτη φανέρωση της αγάπης, μια φυσική ανθρώπινη εκδήλωση, ή, μια προσχεδιασμένη προβλέψιμη και κατευθυνόμενη φανέρωση, εκ της ισχύος με στόχο αντίθετο από αυτόν που εκφράζει. Μόνο με την εγκαθίδρυση της αγάπης της σύμπνοιας και της αλληλεγγύης ως τρόπων ζωής θα εμφανιστούν με παντοδύναμη ισχύ, πλήρως αντιληπτά νοητικά και αισθητικά, οι ανίκητοι και μοναδικοί τρόποι ύπαρξης, η πραγμάτωση της θεϊκής δημιουργίας.

Η πραγματική πίστη κάνει τα θαύματα πραγματικότητα. Ο αληθινός πιστός δε διστάζει να αρνηθεί  οτιδήποτε τον απειλεί ακόμα και με εξόντωση αν αυτό τον φέρνει σε αντίθεση με ό, τι πιστεύει καθώς είναι σίγουρος πως η πρόσκαιρη ζωή του στη γη δεν αποτελεί παρά μια απειροελάχιστη στιγμή παθών σε σχέση με την αιώνια ζωή του ως αληθινά πιστός στον Ιησού, στα δώματα τα οποία ο ίδιος ο Ιησούς  ετοίμασε για όσους επιλέξουν ελεύθερα με τη βούλησή τους να τον ακολουθήσουν.

 

Στις δύσκολες μέρες που έρχονται έχετε πάντα προ των οφθαλμών σας τον Ιησού, τον Μόνο Αναμάρτητο, Φωτεινό Οδηγό και Σύντροφό σας στα μονοπάτια του σκότους στα οποία ήδη βαδίζουμε.

Να είστε Υιοί του Φωτός όχι υποχείρια τους σκότους. Να φωτίσετε τη σκοτεινή και ζοφερή γη και τα πλάσματά της. Να ωθήσετε τους συνανθρώπους σας να αντιληφθούν με το παράδειγμά σας την πραγματική θέση που αξίζει σε εκείνους και τη σύνολη δημιουργία, ως θεία δημιουργήματα, Την Αληθινή Ζωή.

Να Αγαπάτε Αλλήλους.

 

Ο Ιησούς μεθ’ ημών

 

ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

Διδάσκαλος Π. Ε.,

Θεολόγος, αριστούχος της Θεολογικής Σχολής  Εθν. Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ

WE ARE LEAVING...GOING HOME