ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

 

To δεύτερο στάδιο

Μέρος (πρώτο μεσοδιάστημα) Α΄

Επί των ημερών μας,

7/5/2020,

…ο χωρικός εγκλεισμός, η απομόνωση στον ιδιωτικό χώρο ήδη φανερώνει το πραγματικό του πρόσωπο που είναι  η φοβική απομόνωση στον εαυτό και επιθετική τοποθέτηση προς  ό, τι δεν είναι εαυτός. Συντελείται στη διαπλοκή του φόβου μιας  θανατηφόρου ασθενείας και το φόβο των εκπροσώπων της ισχύος, ενόπλων καταχραστών της ανθρωπότητος αλλά και του ιδίου του εαυτού των. Το αξεδιάλυτο πλέγμα της ψυχικής κατάπτωσης του ανθρώπου αφήνει ανοικτό πεδίο στη χρήση του κατά τις επιταγές των σκοτεινών δυνάμεων της παγκοσμίου εξουσίας.

Η παραμονή στο δεύτερο στάδιο επιτάσσει την προετοιμασία της εξόντωσης όσων αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η κατ’ όνομα και κατά τα προσχήματα δημοκρατία των μεταπολεμικών κυβερνήσεων υποστασιάζει το υπερφασιστικό της είναι, συμμετέχοντας στο σχεδιασμό της νέας τάξης που στην επίτευξη των σκοπών της στοχεύει στην εξόντωση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της γης, ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της εγκαθίδρυσης της νέας τάξης.

Η εξ Ανατολών τραυματισμένη Κίνα από την υποτιθέμενη πανδημία προχωρεί αλώβητη και συντονισμένη με τον Mπιλ Γκέϊτς στην οδό που διαμοιράζει και αποδίδει τον όλεθρο σε όλη τη δημιουργία και σε ομάδες κατ’ επιλογήν.

Η Κίνα αποδεικνύεται όχι μόνο ανέγγιχτη από τον ιό αλλά και παντοδύναμη. Ενώ οι θάνατοι που είναι αδήλωτοι φανερώνονται εκ της τεράστιας συγκέντρωσης αερίων καύσης πτωμάτων πάνω από τις πληγείσες περιοχές η ανίχνευση των οποίων έγινε από δορυφόρους, οι αιτίες των θανάτων είναι παντελώς άγνωστες ενώ είναι φανερή μέσα από σποραδικές μαρτυρίες που έχουν διαρρεύσει η βία με την οποία οι κάτοικοι των περιοχών μετατράπηκαν σε δοκιμαστές διαφόρων ιατρικών σχεδιασμών.

Η ήδη εν χρήσει των υπό την κατοχή της Κίνας εκατοντάδων χιλιάδων σταθμών –των οποίων ο αριθμός επεκτείνεται ανόρια-  της νέας ακτινοβολίας η οποία πρόκειται εκτελέσει τη θανατική ποινή της γης, θέτει τον πλανήτη σύνολο υπό των διαταγών δύναμης θανάτου, μιας δύναμης την οποία οι ανδρεικελοειδείς φασιστοκυβερνήσεις γευόμενες την ηδονή και τα κέρδη της εξουσίας επί των μαζών αποδέχονται με όποιο κόστος αφανισμού γήινων παραγόντων ανεξαρτήτως γένους.

Ταυτόχρονα ο  Μπιλ Γκέιτς, εκφράζει σε όλο της το μέγεθος την απαίτηση της νέας τάξης καθώς χρησιμοποιεί την δύναμη της νέας ακτινοβολίας στην δια κάθε είδους ηλεκτρονική τεχνική η οποία προσάπτετεαι εντέχνως ως ανάγκη στην ανθρωπότητα δια να ελέγχει τον νέο ψηφιοποιημένο άνθρωπο. Σε πρώτη φάση αυτό θα επιτευχθεί δια του εμβολιασμού δια τον υποτιθέμενο κίνδυνο του ιού με εμβόλιο πλούσια περιεχομένου μικροηλεκτρονικών κατασκευών για τον οποίο ήδη ζήτησε ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός και ποινικοποιημένος και όπως είπε ο ίδιος να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο για να γίνει αποδεκτός. 

Το δεύτερο στάδιο διακρίνεται εύκολα μετά τoν εγκλεισμό καθώς έχοντας ήδη διαμορφώσει ιδιαίτερη ψυχική ανισορροπία στην ανθρώπινη ύπαρξη τα κυβερνητικά στελέχη επιτείνουν με ήπιο τρόπο την αντίληψη της ολικής επαναφοράς της ζωής μόνον δια του εμβολιασμού.

Δεν απέχουμε πλέον ούτε ένα βήμα από τη συνταγματική ποινικοποίηση του εμβολιασμού ο οποίος θα οδηγήσει την ανθρώπινη ύπαρξη στην απανθρωποποιήση. Βήμα το οποίο μέσω της εντέχνου χρήσης της φοβικής ανθρωπότητας, των ΜΜΕ και των δυνάμεων καταστολής θα επιβάλει την άμεση εξόντωση των αντιφρονούντων,  αρνητών του εμβολίου με μία ήπια φαινομενικά απόσυρση από το ανθρώπινο γίγνεσθαι, στην πραγματικότητα όμως με την επαναφορά των στρατοπέδων συγκέντρωσης της φασιστικής Γερμανίας αφού οι μη ακολουθούντες τη νέα τάξη πρέπει να αφανισθούν.

Αλλά όχι μόνο αυτοί. Πρέπει να αφανισθεί επιλεκτικά και ένα πολύ μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού.

Όσο φοβικά αρρωστημένος και αν είναι ο ανθρώπινος νους ώστε να αποδέχεται άσκεπτα την αιτιολόγηση της ποινικής δίωξης των αρνουμένων τον εμβολιασμό, μπορεί να αντιληφθεί σκεπτόμενος μόνο επί των πραγματικών δεδομένων  πως η ποινικοποίηση είναι αδικαιολόγητη αφού τα εκ του ιού θύματα είναι υπερβολικά λιγότερα των ψευδώς δηλωθέντων.

Σίγουρα υπήρξαν οι θάνατοι,  όμως τα αίτια διαστρεβλώθηκαν προς χρήση και συμμόρφωση.

Σίγουρα επίσης συμβαίνει και μια επιλεκτική διασπορά θανάτου καθόσον διπλάσιοι και τριπλάσιοι  εκ των θυμάτων ανήκουν σε μειονοτικές ομάδες και φυσικά σε χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

Σίγουρα εξολοθρεύτηκαν  οι δια της βίας επιλαχόντες οργανισμοί πειραματικών εμβολίων.

Σίγουρα ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε πως σκοπός του εμβολιασμού είναι εκτός της ανοσοποίησης και η υποβάθμιση κατά 5 περίπου δισεκατομμύρια του πληθυσμού της γης.

Σίγουρα θα αφανιστούν οι αρνούμενοι να εμβολιαστούν είτε από την ισχύ, είτε από την καθοδηγούμενη άβουλη μάζα.

Τέλος, σίγουρα οι εμβολιαζόμενοι θα απωλέσουν κάθε τι το ανθρώπινο πέρα από την ανθρωποειδή εμφάνιση αφού θα υποκύψουν στην κατάχρηση της νευροεγκεφαλικής τους δομής στα πατήματα ενός πληκτρολογίου.

Και αυτό είναι μόνο το δεύτερο στάδιο.

 

 ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

 Διδάσκαλος Π.Ε. , Θεολόγος

                     


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ

WE ARE LEAVING...GOING HOME