Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΕΚΤΟΜΗ

Η Κυβερνητική Πολιτοεκτομή

10/5/2020

Η άνεση με την οποία η κυβέρνηση χειρίζεται τις ζωές μας είναι ενδεικτική της απουσίας μας από τα κοινωνικά δρώμενα αλλά και της αναστροφής της  κρίσης μας. Οι λίγες εστίες που παραμένουν είναι απομονωμένες καθώς υπάρχουν ως μειονότητες ενώ βρίσκονται  κοινωνικά περιθωριοποιημένες ως μη αποδεκτές ιδεολογικά.

 

Οποιαδήποτε κυβερνητική δράση δύναται να υλοποιηθεί είτε τη δεχόμαστε είτε αντιδρούμε αρκεί να χρησιμοποιηθεί η προσάρτηση του εργαλειακού ιού. Η καμουφλαρισμένη αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική αποδεικνύει σαφώς το σχεδιασμό της υπόθεσης του κορονοϊού.

Μια κυβέρνηση σωτήρας των πολιτών  που τους υποχρεώνει ακόμα και με τη χρήση αυστηρών ποινών να παραμείνουν εγκλεισμένοι για να προστατευθούν από την θανατηφόρο ασθένεια δε διστάζει να καταδικάσει τα παιδιά τους στη ρομποτοποίηση, την αμάθεια, την παραμονή σε μια πληθώρα σοβαρότατων και θανατηφόρων παρενεργειών εκ της ραδιοακτινοβολίας  και την ψυχωτική προσήλωση στα παραγγέλματα μιας οθόνης αλλά και να μεταποιήσει τους ίδιους σε φοβικές απομονωμένες υπάρξεις, εχθρικές και αλληλοσπαρασσόμενες. Επομένως όλα αυτά δεν έγιναν για να σωθεί ο Έλληνας αλλά για να διασωθεί εργατικό δυναμικού χαμηλού μισθώματος. Η τηλεεργασία δεν αποτελεί την ύστατη λύση της προσπάθειας της κυβέρνησης να διατηρήσει τη λειτουργικότητα του κράτους αλλά την έναρξη του νέου επιθυμητού τρόπου  λειτουργίας της κοινωνίας η οποία έχει τεχνηέντως προετοιμασθεί μέσω των ηλεκτρονικών συσκευών επικοινωνίας. Η ασάφεια που ενυπάρχει στις δηλώσεις των κυβερνητικών καθώς φανερώνουν εσωτερική μη σύνδεση ενισχύει ακριβώς τις κυβερνητικές πράξεις. Η φαινομενικά διαταραγμένη κυβερνητική λειτουργία αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης στην αφανή προσχεδιασμένη κυβερνητική καθώς είναι πολύ απλούστερο να υλοποιήσεις σχεδιασμούς εν μέσω διαπλοκών παρά εν μέσω διαύγειας.

Ό, τι συνέβη, συμβαίνει και θα συμβεί από τους κυβερνητικούς χειρισμούς εν μέσω της φοβικής κοινωνίας είναι ορατό. Πριν λίγο καιρό η κοινωνία γόγγυζε από το φόβο της έντεχνης μετάδοσης των θυμάτων του ιού μέσω των Μ.Μ.Ε. Τώρα γογγύζει  από την αηδία των δημοσιογράφων των Μ.Μ.Ε.  για την φυσικότατη αντίδραση των πολιτών στα φασιστικά μοντέλα που εισάγει όπως ακριβώς έπρατταν και πράττουν  για κάθε διαφορετική άποψη που εκφραζόταν δημοσίως, καθιερώνοντας τον όρο συνομωσιολογία. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να λένε ό, τι τους προστάζουν για να πάρουν ό, τι τους τάζουν αφού δεν έχουν αντίλογο και τέλος τέλος εφαρμόστηκε και λογοκρισία όταν το ζήτημα δεν μπορούσε να αποσυρθεί με κατηγοριοποίηση και γελοιοποίηση.

Κάτω από αυτή την οπτική δεν υπάρχει κάποια δράση που θα μπορούσε να αλλάξει τα κυβερνητικά σχέδια και με την εξέλιξη αυτή να εκθέσει την κυβέρνηση στην Νέα Τάξη. Δε χρειάζεται παρά ένας αεροψεκασμός με κορονοϊό,  ένας νέος εγκλεισμός, περισσότερη απομόνωση, έχθρα, διαταραχή κοινωνικότητας,  φοβία και όλα τα ζητούμενα θα περάσουν ως αναγκαία λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.

Μιλούν με στόμφο για την αναβάθμιση και πλήρη στήριξη της παιδείας. Αυτό που ζητείται και μάλιστα το ταχύτερο είναι η διάλυση της παιδείας και των παιδικών εγκεφάλων.

Μιλούν για όσο το δυνατό μεγαλύτερη παραμονή στο σπίτι. Θα έπρεπε να μιλούν για τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής.

Μιλούν για το ήθος που επέδειξε η ελληνική κοινωνία στην προκειμένη περίπτωση. Θα έπρεπε να μιλούν για τον ψυχωτικό φόβο των μεμονωμένων υπάρξεων.

Μιλούν για την αναμονή του εμβολίου σωτήρα των πολιτών. Θα έπρεπε να μιλούν για την αναμονή του εμβολίου  σωτήρα των κυβερνήσεων.

Μιλούν με στόμφο για τη σωτηρία των Ελλήνων. Θα έπρεπε να μιλούν για τη απαλοιφή τους.


ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΟΣ

Διδάσκαλος Π.Ε., Θεολόγος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΧΟΡΔΕΣ

WE ARE LEAVING...GOING HOME